Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Online φροντιστήριο στους μαθητές της ακριτικής Τήλου

Online φροντιστήριο στους μαθητές της ακριτικής Τήλου

college_studentsΜε δυο κούτες γεμάτες φροντιστηριακά βοηθήματα και ένα φορητό υπολογιστή, για τους 22 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της Τήλου, αντιπροσωπεία του Σωματείου Φροντιστών Δωδεκανήσου, βρέθηκε στο ακριτικό νησί ξεκινώντας ένα πιλοτικό πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και για τέσσερις ώρες οι Φροντιστές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα παιδιά και να λύσουν τις απορίες τους, παραδίδοντας τα πρώτα μαθήματα.

Μάλιστα, προκειμένου να καθοριστούν όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες, πραγματοποιήθηκε και online σύνδεση, μέσω Skype, με φροντιστήριο της Ρόδου.

Το ποιοτικό πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας για ένα έτος περιλαμβάνει :

• Αποστολή σημειώσεων και διαγωνισμάτων στα email των μαθητών και μαθητριών, ώστε να επισημαίνονται και να διορθώνονται παραλείψεις και λάθη που αφορούν κάθε παιδί ξεχωριστά.

• On line σύνδεση μέσω Skype με τα νόμιμα φροντιστήρια όλης της Ελλάδας σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες για ενισχυτική διδασκαλία εξ αποστάσεως.

• Νέα επίσκεψη στη Τήλο το επόμενο διάστημα. Στην νέα συνάντηση θα συμμετέχει ψυχολόγος, διατροφολόγος, και ειδικός επαγγελματικού προσανατολισμού.

Η online ενισχυτική διδασκαλία θα παρέχεται εντελώς δωρεάν από τους ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων με την εθελοντική εργασία των καθηγητών που δουλεύουν σε αυτά.

Στόχος είναι η επέκταση του προγράμματος και σε άλλα ακριτικά νησιά, όπως οι Λειψοί, το Καστελόριζο και η Κάσος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter