Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ώρα για δημιουργική δράση στην Παραμυθούπολη

Ώρα για δημιουργική δράση στην Παραμυθούπολη

logo_1Ξεκινά από τον Φεβρουάριο του 2014, ο Β’ κύκλος εργαστηρίων για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών, από την ομάδα «Εν δράσει», στην Παραμυθούπολη. Με την ολοκλήρωση του Α’ κύκλου εργαστηρίων (τέλη Ιανουαρίου 2014), η Παραμυθούπολη περιμένει τους μικρούς της φίλους, με μια νέα σειρά δράσεων και εργαστηρίων με ολόφρεσκες θεματικές ενότητες.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Παιχνιδοπαραμύθια

Μια πρώτη εξερεύνηση στον κόσμο των βιβλίων μέσα από ποικίλες δραστηριότητες και παιχνίδια για πολύ μικρά παιδιά και τους γονείς τους.
Για παιδιά 2,5 – 4 ετών. Διάρκεια: 9 60λεπτες εβδομαδιαίες συναντήσεις.

VIVLIO_12. Καλλιτεχνοστροβιλίσματα

Μια πρώτη επαφή με την τέχνη, μέσα από ένα πρόγραμμα μουσειακής αγωγής και εικαστικών, ειδικά προσαρμοσμένο για μικρά παιδιά.
Για παιδιά 3-5 ετών. Διάρκεια: 8 90λεπτες 15νθήμερες συναντήσεις.

3. Μικροί Μουσικοί

Μία πρώτη προσέγγιση στον κόσμο των ήχων, μέσα από βασικές έννοιες της μουσικής και εργαλεία όπως το θεατρικό παιχνίδι, οι κατασκευές, η ζωγραφική και το παραμύθι.
Για παιδιά 3-5 ετών. Διάρκεια: 16 60λεπτες εβδομαδιαίες συναντήσεις.

4. Ρομποτική
Εκπαιδευτικό εργαστήρι με στόχο να κατανοήσουν τα παιδιά ότι η γνώση χτίζεται δημιουργικά, μέσα από την φυσική περιέργεια και την προσωπική ανάγκη για μάθηση. Μέσα από δραστηριότητες βιωματικής μάθησης, τα παιδιά αντί να μαθαίνουν για κάτι, επειδή «έτσι το γράφει το βιβλίο», ανακαλύπτουν την γνώση, μέσα από τη δημιουργία, την κατασκευή και το παιχνίδι. Τμήματα για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου.
Διάρκεια: 4 90λεπτες εβδομαδιαίες συναντήσεις.

P10100855. Δημιουργική γραφή
Εκπαιδευτικό εργαστήρι με στόχο τη μεταμόρφωση της διαδικασίας παραγωγής γραπτού λόγου σε δημιουργικό παιχνίδι. Μέσα από ποικίλες δραστηριότητες, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το βιβλίο, καλλιεργούν τις εκφραστικές τους ικανότητες και οξύνουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Για παιδιά δημοτικού. Διάρκεια: 6, 90λεπτες 15νθήμερες συναντήσεις.

* Παράλληλα, συνεχίζονται τα μαθήματα Ζωγραφικής και Σκακιού για παιδιά από 5 ετώνκαθώς και η Λέσχη Ανάγνωσης για παιδιά 8-12 ετών.

Παραμυθούπολη
Καβάφη 12, Ευκαρπία , Θεσσαλονίκη
2310. 690.314


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.