Αρχική InfoMommy Σχέσεις Ώρα για όνειρα!

Ώρα για όνειρα!

εικ.1
Άνοιξη και λουλούδια, και χρώμα, και ήλιος, και φως, και μουσική… Ώρα για όνειρα, για παιχνίδια μέσα και έξω! Πολλές φορές κάνουμε το χώρο μας ψεύτικο, βαρύ… του προσθέτουμε πράγματα που δεν έχουν ανάλαφρη διάθεση. Μήπως ήρθε η ώρα για απόσυρση;

Με χιούμορ, φαντασία και παιδική διάθεση- αυτήν που μαθαίνει τον κόσμο από την αρχή του- αλλάζουμε τη διακόσμηση του σπιτιού. Το κάνουμε πιο παιχνιδιάρικο, πιο χαρούμενο… σαν ένα τεράστιο παιδικό δωμάτιο!

Η ομορφιά των πραγμάτων που ανακαλύπτουμε ψάχνοντας είναι αναζωογονητική! Η δυνατότητα να δούμε παλιά πράγματα κάτω από ένα νέο φως, να τα εξετάσουμε διαφορετικά και να τα επανατοποθετήσουμε- όπως ακριβώς κάνουμε και στη ζωή μας- είναι τόσο μα τόσο δημιουργική διαδικασία!
εικ.2

Tips

-Ψάχνουμε στην αποθήκη για παλιά παιδικά βιβλία και παραμύθια. Όμορφες μνήμες θα ξεπηδήσουν και θα ομορφύνουν με τη γεύση τους το σήμερα! Ανασύρουμε παλιά παιχνίδια, εγκυκλοπαίδειες, κασέτες, δίσκους, εφημερίδες ή περιοδικά, νομίσματα, ρολόγια και φτιάχνουμε μια όμορφη γωνιά στο σαλόνι. Ένα παλιό τραπεζάκι κι ένα πορτατίφ θα συμπληρώσουν το χώρο!

-Κάνουμε μια βόλτα σε παλαιοπωλεία ή στις υπαίθριες αγορές στο κέντρο της Αθήνας. Αναζητούμε παιδικά παιχνίδια για να τα ανακαινίσουμε και να τους δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία.

-Βάφουμε ένα τοίχο με ρίγες ή πουά και κρεμάμε παλιές οικογενειακές φωτογραφίες. Φτιάχνουμε ένα κολάζ με φωτογραφικές στιγμές.

-Χαμογελάμε…


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.