Αρχική Καλοκαιρινός Οδηγός Επιβίωσης Ώρα για παιχνίδι: Φτιάχνουμε κατασκευή με κύκλους και μαζεύουμε πόντους!

Ώρα για παιχνίδι: Φτιάχνουμε κατασκευή με κύκλους και μαζεύουμε πόντους!

target-stationΕίναι καλοκαίρι και τα παιδιά έχουν αμέτρητη όρεξη για παιχνίδι! Θα τους χαλάσετε το χατίρι; Αντιθέτως! Πρέπει να βρίσκετε συνεχώς νέους τρόπους για να τα κρατήσετε απασχολημένα και να τα διασκεδάσετε! Το παιχνίδι που θα σας δείξουμε παρακάτω προσφέρει διπλή χαρά στο παιδί, αφού θα πρέπει να εργαστεί παρέα με εσάς για να το κατασκευάσετε!

Τι θα χρειαστείτε:

8 σωλήνες κολύμβησης
Κολλητική ταινία
Καρφιά

Πώς παίζεται:

Πάρτε ένα σωσίβιο και ενώστε τις άκρες του δημιουργώντας έναν κύκλο. Κολλήστε το με κολλητική ταινία και κάντε το ίδιο για τα υπόλοιπα πέντε σωσίβια. Ενώστε μεταξύ τους τα 6 σωσίβια με κολλητική ταινία και έπειτα με τα δύο σωσίβια που έχουν απομείνει, τα οποία θα αποτελέσουν τους στύλους στους οποίους θα στηρίζεται η κατασκευή σας. Καρφώστε τα καρφιά στο έδαφος και τοποθετήστε επάνω τους δύο στύλους. Τώρα είστε έτοιμοι να παίξετε! Μπορείτε πάνω στους σωλήνες να γράψετε τους πόντους που θα παίρνει όποιος καταφέρει να περάσει το μπαλάκι ή το σωσίβιο-σωλήνα μέσα από τον αντίστοιχο κύκλο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.