Αρχική Καλοκαιρινός Οδηγός Επιβίωσης Ώρα για παιχνίδι: Ποιος θα μαζέψει τις περισσότερες ουρές;

Ώρα για παιχνίδι: Ποιος θα μαζέψει τις περισσότερες ουρές;

17Το παιχνίδι με τις ουρές είναι μία από τις πολλές παραλλαγές του παραδοσιακού κυνηγητού. Είναι πολύ διασκεδαστικό, απαιτεί λίγο εξοπλισμό και επιπλέον τα παιδιά τρέχουν και κινούνται διατηρώντας τη φυσική τους κατάσταση.

Πώς παίζεται:

Δώστε στο κάθε παιδί μία κάλτσα ή ένα μαντήλι το οποίο θα τοποθετήσει μέσα στο παντελόνι του, στο πίσω μέρος και στο ύψος της μέσης. Οι παίκτες πρέπει να διασκορπιστούν στον "αγωνιστικό χώρο" και όταν ο διαιτητής δώσει το σήμα της εκκίνησης του παιχνιδιού πρέπει να αρχίσουν να κυνηγούν ο ένας τον άλλο, προσπαθώντας να αρπάξουν τις "ουρές" των αντιπάλων και συγχρόνως να προστατέψουν τις δικές τους. Μόλις ένας παίκτης χάσει την ουρά του, πρέπει να εκτελέσει μια δραστηριότητα που έχετε ορίσει από πριν ή να παραμείνει εκτός για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που επίσης έχετε ορίσει εκ των προτέρων. Έπειτα, μπορεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να προσπαθήσει να αρπάξει για τον εαυτό του μια νέα ουρά από έναν άλλο παίκτη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.