Αρχική Καλοκαιρινός Οδηγός Επιβίωσης Ώρα για παιχνίδι: Σφουγγαρομαχίες στην παραλία ή στην αυλή!

Ώρα για παιχνίδι: Σφουγγαρομαχίες στην παραλία ή στην αυλή!

LEO_1_JS-MΈνα απλό παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε είτε στην παραλία είτε στην αυλή του σπιτιού - εάν διαθέτετε αρκετό χώρο - είναι οι λεγόμενες σφουγγαρομαχίες! Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα διασκεδάσει τα παιδιά και θα κρατήσει την αγωνία τους στα ύψη!

Τι θα χρειαστείτε: 

2 μεγάλα σφουγγάρια (ένα για κάθε ομάδα)
4 κουβάδες (2 για κάθε ομάδα)

Πώς παίζεται:

Χωρίστε δύο ομάδες και τοποθετήστε τους παίκτες τον έναν πίσω από τον άλλον με αρκετή απόσταση μεταξύ τους. Τοποθετήστε έναν κουβά γεμάτο με νερό κοντά στον πρώτο παίκτη που στέκεται στη σειρά και έναν άδειο κουβά κοντά στον τελευταίο από τους παίκτες. Όταν αρχίσει το παιχνίδι, οι πρώτοι παίκτες και από τις δύο ομάδες βουτάνε το σφουγγάρι στον κουβά με το νερό και στη συνέχεια το δίνουν στον δεύτερο παίκτη, ο οποίος με τη σειρά του το δίνει στον τρίτο κ.ο.κ. μέχρι το σφουγγάρι να φτάσει στον τελευταίο παίκτη στη σειρά, ο οποίος στραγγίζει το νερό μέσα στον άδειο κουβά και στέλνει ξανά το σφουγγάρι με τον ίδιο τρόπο στον πρώτο παίκτη στη σειρά. Συνεχίζετε μέχρι να γεμίσει ο κουβάς ή μέχρι να τελειώσει το χρονικό όριο που έχετε θέσει. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει περισσότερο νερό στον κουβά της είναι αυτή που κερδίζει!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.