Αρχική Fun Time Σπαζοκεφαλιές & Γρίφοι Ώρα για χαλάρωση: Τεστ και προσωπικότητα!

Ώρα για χαλάρωση: Τεστ και προσωπικότητα!

1

Διάλεξε την εικόνα που σου αρέσει και μάθε γιατί την διάλεξες! Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε οι τυχαίες επιλογές μας! Καλή διασκέδαση!

Ας ξεκινήσουμε την ξενάγηση!

1.Εσωστρεφής, κλειστός, μελαγχολικός, θέλεις να απομωνόνεσαι και να φτιάχνεις δικές σου ιστορίες!

  1. Ελεύθερος, ανεξάρτητος, ασυμβίβαστος, ψάχνεσαι πολύ σε σημείο υπερβολής! Χαλάρωσε και απόλαυσέ το!
  2. Ρίσκο και δυναμισμός, προτιμάς τις ασυνήθιστε καταστάσεις, εμπλέκεσαι και τις επιδιώκεις! Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και σου αρέσει να είσαι αρχηγός! Ψάξε για υπηκόους!
  3. Προσφέρεις την αγάπη και την βοήθειά σου, ακόμα και χωρίς να σου ζητηθεί. Είσαι γήινος και πρακτικός, ζεστός και ενθουσιώδης! Οι παρορμητικοί άνθρωποι σε τρομάζουν και σε ανησυχούν!
  4. Συγκεντρωμένος και εστιασμένος στα πρακτικά, αγαπάς την τάξη και την ηθική και χειρίζεσαι με ευκολία τους άλλους! Σου αρέσει να ασχολείσαι με την καθημερινότητα και την πολιτική!
  5. Εσωστρεφής και ήρεμος, σου αρέσει η ησυχία και θέλεις να είσαι αγαπητός σε όλους! Ένα μόνιμο χαμόγελο και καλή διάθεση είναι αυτά που σε διακρίνουν! Συνέχισε έτσι!
  6. Βλέπεις τη ζωή από τη θετική της πλευρά, είσαι γεννημένος αρχηγός! Ενθουσιώδης και παρορμητικός, ασυμβίβαστος και ελεύθερος, αγαπάς τις αλλαγές και διασκεδάζεις σαν παιδί!
  7. Όνειρα, συναίσθημα και ευαισθησία σε κάνουν να χάνουν συχνά την αυτοπεποίθησή σου. Κάνε ασκήσεις θάρρους και μην αναλύεις τόσο πολύ. Ανέλαβε δράση!
  8. Ζωντανός, επίμονος με αγάπη στην τέχνη και τη μουσική. Αναζητάς το ασυνήθιστο και το βρίσκεις. Ιδέες, δημιουργία και θετική διάθεση είναι το οπλοστάσιό σου!

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.