Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ώρα να αντιμετωπίσουμε τις αιμορροΐδες απλά και καθαρά

Ώρα να αντιμετωπίσουμε τις αιμορροΐδες απλά και καθαρά

Ένας στους δύο άνδρες ή γυναίκες θα υποφέρουν κάποια στιγμή στη ζωή τους εξαιτίας μιας αιμορροϊδικής κρίσης. Τα συμπτώματα κάθε φορά τα ίδια... Ελαφριά ενόχληση στην αρχή, κνησμός, αιμορραγία και πόνος τόσο δυνατός που δεν μπορείς να σταθείς καν όρθιος! Το πρόβλημα δε, γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν έρθει η ώρα να χρησιμοποιήσεις την τουαλέτα... Κάθε φορά το ίδιο άγχος και οι ίδιες ανησυχίες που καθιστούν ακόμα πιο έντονο το πρόβλημα και όλα μοιάζουν με φαύλο κύκλο που δεν λέει να κλείσει ποτέ!

Με αυτά τα συμπτώματα, ο οργανισμός μάς ειδοποιεί ότι υπάρχει φλεγμονή που συνοδεύεται από τη διόγκωση και το πρήξιμο των φλεβών του πρωκτού. Από εκεί κι έπειτα, η ποιότητα της ζωής μας επηρεάζεται σημαντικά, αφού πλέον δυσκολευόμαστε να φέρουμε εις πέρας τις καθημερινές υποχρεώσεις μας, αλλά και βασικές λειτουργίες του σώματος, όπως να προσπαθήσουμε να καθίσουμε, να οδηγήσουμε, να περπατήσουμε κι όταν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο, ακόμα και να κοιμηθούμε!

Παρά το γεγονός ότι το 50% των ανδρών και των γυναικών θα εμφανίσουν την αιμορροϊδική νόσο κάποια στιγμή στη ζωή τους, οι περισσότεροι ντρέπονται να μιλήσουν γι' αυτό, ακόμα και να ζητήσουν τη συμβουλή από κάποιον ειδικό, ο οποίος θα τους καθοδηγήσει σχετικά με όσα πρέπει και όσα δεν πρέπει να κάνουν για να αντιμετωπίσουν την επώδυνη αυτή κατάσταση.

3Το πιο σημαντικό είναι να υιοθετήσουμε συγκεκριμένες διατροφικές συνήθειες, αποφεύγοντας τα πικάντικα φαγητά και την κατανάλωση αλκοόλ, αλλά ακολουθώντας ένα διατροφικό πρόγραμμα πλούσιο σε φυτικές ίνες. Εξίσου σημαντική είναι και η διατήρηση του φυσιολογικού σωματικού βάρους μας, καθώς η παχυσαρκία μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες αιμορροϊδοπάθειας. Επίσης, η χρόνια δυσκοιλιότητα ή διάρροια και οι κακές εντερικές συνήθειες, όπως η παρατεταμένη παραμονή στην τουαλέτα, ανήκουν στους παράγοντες κινδύνου που χρειάζεται να αποφύγουμε.

2Πέραν όμως από ολόκληρο τον τρόπο ζωής μας που πρέπει να αλλάξει, τη στιγμή της κρίσης χρειαζόμαστε κάτι πιο δραστικό, κάτι που θα ανακουφίσει άμεσα τον πόνο και θα μας δώσει τη δυνατότητα να επιστρέψουμε στους καθημερινούς ρυθμούς και τις υποχρεώσεις μας.

Βασικό κλειδί σε αυτό το σημείο είναι να επιλέξουμε ένα φλεβοτονικό φάρμακο με φυσικά φλαβονοειδή, τα οποία προέρχονται από τα εσπεριδοειδή και έχουν αποδεδειγμένη δράση στην καλή λειτουργία των φλεβών, ενώ μας βοηθούν να προστατεύσουμε το φλεβικό μας σύστημα σε βάθος χρόνου. Επίσης, χάρη στην ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση τους ανακουφίζουν άμεσα από τον πόνο, το οίδημα, την αιμορραγία και τον κνησμό που μας προκαλεί η φλεγμονή, η διόγκωση και το πρήξιμο των φλεβών του πρωκτού.

Σήμερα, το πιο γνωστό και διεθνώς αναγνωρισμένο φλεβοτονικό φάρμακο είναι το daflon 500, που ανακουφίζει τον πόνο από τη δεύτερη κιόλας μέρα! Ο δικός μου σύμμαχος και όλων εσάς που έχετε κατά καιρούς βιώσει από αυτή τη μικρή ενόχληση μέχρι τους φρικτούς πόνους που σας κάνουν να μην μπορείτε να σταθείτε, υποβαθμίζοντας την ποιότητα της ζωής σας. Ξεχάστε όλα τα δυσάρεστα συμπτώματα, υιοθετώντας καθημερινές συνήθειες που θα σας βοηθήσουν στην πρόληψη των αιμορροϊδικών κρίσεων και σε περίπτωση που έρθετε ξανά αντιμέτωποι με αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση, εμπιστευτείτε το daflon 500 και την αποτελεσματική του δράση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.