Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς 'Ωρα να πετάξετε - Οι νέοι ταξιδεύουν με την Alitalia

'Ωρα να πετάξετε - Οι νέοι ταξιδεύουν με την Alitalia

13526_alitalia2

Οι νέοι ταξιδεύουν με τις καινούργιες προσιτές τιμές της Alitalia που ισχύουν για όλους τους νέους από 12 μέχρι 26 ετών (26 έτη μη συμπληρωμένα) οι οποίοι επιθυμούν να έρθουν να επισκεφθούν την Ιταλία.

Οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν από Αθήνα σε πολλούς ιταλικούς προορισμούς, για παράδειγμα: Ρώμη, Μιλάνο, Βενετία, Βερόνα, Μπολόνια με τιμές από: 130 € με επιστροφή, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Εξαιρούνται οι πτήσεις με κωδικό AZ7000-AZ7999 που πραγματοποιούνται από Smart Carrier και από συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες. Συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά οι πτήσεις που πραγματοποιούνται από την Alitalia Express, την Volare και την CityLiner.

Οι νέοι μπορούν ταξιδέψουν με πραγματικά προσιτές τιμές, επωφελούμενοι της ποιότητας των υπηρεσιών της Alitalia που στις εσωτερικές και στις διεθνείς πτήσεις συμπεριλαμβάνουν πάντα στην τιμή του εισιτηρίου: τη δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας αποσκευής στον χώρο αποσκευών επιπλέον της χειραποσκευής, τη χορήγηση θέσης στο αεροσκάφος, υπηρεσία catering, check-in στο αεροδρόμιο (επιπλέον του check-in μέσω web ή του mobile check-in) καθώς και την ευκαιρία να κερδίζουν μίλια με το ειδικό πρόγραμμα MilleMiglia Young.

Τα εισιτήρια δεν έχουν περιορισμούς στους χρόνους παραμονής και μπορούν να αγορασθούν από την ιστοσελίδα alitalia.com, από τα πρακτορεία ταξιδίων, από το call center της Alitalia καλώντας το 2109988888 ή απευθείας από το αεροδρόμιο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.