Ωραίος ο δάσκαλος! Viral οι οδηγίες εκπαιδευτικού για τα παιδιά εν όψει καλοκαιριού (video)

Η χαρά που νιώθουμε κάθε φορά που συναντάμε εκπαιδευτικούς όπως ο κ. Νίκος Γαλάνης δεν περιγράφεται…

Ο λόγος για έναν νέο σε ηλικία δάσκαλο, με απύθμενο μεράκι και αγάπη για τους μαθητές του, ο οποίος έχει γίνει γνωστός για τις πολιτιστικές δράσεις του με τους μαθητές του και την ευαισθητοποίησή του πάνω σε κοινωνικά θέματα.

Το όνομά του αναφέραμε και προ μιας εβδομάδας, με αφορμή τη μαθητική ταινία μικρού μήκους ”SOSίβιο”, την οποία δημιούργησε με τα πρωτάκια του Δημοτικού Σχολείου Κουνάβων στην Κρήτη και που είχε την τιμή να κατακτήσει το Βραβείο Κοινού (Audience Award) στο 8ο Mostra internacional Cinema Educatiu (MICE) Film Festival, το φημισμένο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βαλένθια.

Την περασμένη Παρασκευή, τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς, ο κ. Γαλάνης «ξαναχτύπησε» με ένα βίντεο το οποίο δεν θα μπορούσε να μη γίνει viral στα social media, καθώς δημιουργήθηκε στα πρότυπα των συστάσεων του ΕΟΔΥ και απευθύνεται στους μαθητές, δίνοντάς τους «οδηγίες» για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Δεν θα σας πούμε περισσότερα, αρκεί να το δείτε, αλλά και να το δείξετε στα παιδιά:

Οδηγίες ΕΟΔΥ για μαθητές και μαθήτριες εν όψει καλοκαιριού.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι (α)συμπτωματική…!

Gepostet von Nikos Galanis am Freitag, 26. Juni 2020

Μπράβο δάσκαλε!