Αρχική InfoBaby Μόδα Orchestra & Prémaman: Η ισχύς εν τη ενώσει

Orchestra & Prémaman: Η ισχύς εν τη ενώσει

vitrina orcheastra (4)

Μια ένωση που έδωσε ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον. Η Orchestra και η Prémaman ένωσαν τις δυνάμεις τους και το πρώτο MEGASTORE κατάστημα στην Ελλάδα ανοίγει στις 6 Απριλίου στο Smart Park.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία επιτρέπει στις δύο εταιρείες να προσφέρουν στον καταναλωτή την καλύτερη δυνατή προσφορά σε είδη  βρεφανάπτυξης, εγκυμοσύνης, υπόδησης  και παιδική μόδα  από την πρώτη ηλικία μέχρι 14 ετών, αφού η μία εταιρεία συμπληρώνει ιδανικά την άλλη.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνέργειας θα είναι να βρίσκει το καταναλωτικό κοινό σε έναν χώρο αποκλειστικά για παιδιά  το καλύτερο στην βρεφανάπτυξη, στα βρεφικά έπιπλα, στα καρότσια, στα καθίσματα αυτοκινήτου, στα αξεσουάρ  και στα ρούχα εγκυμοσύνης αλλά και το καλύτερο στην παιδική μόδα από 0-14 ετών με άριστη σχέση  τιμής-ποιότητας-σχεδιασμού-ποικιλίας  με μια ευρεία γκάμα πάνω από 5000 είδη.

Εγκαίνια με ένα πάρτι για παιδιά

Το πρώτο MEGASTORE κατάστημα Orchestra Premaman στην Ελλάδα ανοίγει στις αρχές Απριλίου στο Εμπορικό Κέντρο Smart Park στα Σπάτα. Σε έναν χώρο 1.200 μ2 , η μεγαλύτερη Γαλλική αλυσίδα παιδικών ενδυμάτων, παπουτσιών και αξεσουάρ για παιδιά από 0 έως 14 ετών, τώρα και στο χώρο της βρεφανάπτυξης , θα ανοίξει τις πύλες της στο ευρύ κοινό με πολλά και ευρηματικά happenings. Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους να έρθουν στο ξέφρενο πάρτυ μας το Σάββατο 6 Απριλίου από τις 11π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. να διασκεδάσουν με clown, face painting, δημιουργικά παιχνίδια, μουσική και πολλές άλλες εκπλήξεις από την Orchestra.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.