Αρχική InfoTeens Style Οργανικό βαμβάκι: Υποδεχθείτε τα νέα τζιν Pull & Bear

Οργανικό βαμβάκι: Υποδεχθείτε τα νέα τζιν Pull & Bear

5686532400_2_1_2Η αλυσίδα νεανικής μόδας Pull & Bear λανσάρει μια περιορισμένης έκδοσης κολεξιόν από jean με πνεύμα οικολογικό, κλασικό κόψιμο και ουσιαστικές λεπτομέρειες. Η κολεξιόν, εμπνευσμένη από τα διαχρονικά μοντέλα, είναι η πρώτη απόπειρα της Pull&Bear να χρησιμοποιήσει οργανικό βαμβάκι. Αυτή η περιορισμένης έκδοσης κολεξιόν αποτελείται από 6 μοντέλα με ειδικό φινίρισμα και διαφορετικές όψεις πλυσίματος.

5686531400_2_1_2Η χρήση οργανικού βαμβακιού υποστηρίζει την αειφόρο γεωργία και αποφεύγει τη χρήση επικίνδυνων χημικών στις καλλιέργειες. Δεν είναι η πρώτη πρωτοβουλία της Pull&Bear για την προστασία του περιβάλλοντος. Από το 2008, η αλυσίδα παρουσιάζει τους καταλόγους της online, ώστε να μειώσει την κατανάλωση χαρτιού και τον αντίκτυπο στο περιβάλλον. Μια δέσμευση που υποστηρίζεται και από τα καταστήματα, τα οποία σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να εφαρμόζεται η μείωση κατανάλωσης ενέργειας, η ορθή χρήση νερού, οι μειωμένες εκπομπές CO2 και η χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών.

5239579500_2_1_2Μέχρι τις 4 Απριλίου, η Pull&Bear θα δωρίζει ένα T-shirt (φτιαγμένο επίσης από οργανικό βαμβάκι) και μια μπαντάνα, με την αγορά κάθε jean παντελονιού. Αποκτήστε τα τώρα σε επιλεγμένα καταστήματα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.