Οργανώστε το πιο πρωτότυπο παιδικό πάρτυ με την υπογραφή Alice on Board!

παιδικό πάρτιΤα παιδικά πάρτυ έχουν την τιμητική τους αυτή την περίοδο. Και αν κανείς συνυπολογίσει και την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς, τότε σιγά σιγά θα πρέπει να ρίχνουμε τις κλεφτές ματιές μας τριγύρω για ιδέες και έμπνευση.

Η on line Boutique Alice on Board, συνεχίζοντας να φιλοξενεί μάρκες και προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας για τους μικρούς της φίλους αλλά στο πνεύμα των ημερών, φιλοξενεί πλέον και τη γαλλική εταιρεία My Little Day με ξεχωριστές προτάσεις για πάρτυ και για όλα το γούστα. Θέματα για αγόρια και κορίτσια αλλά και μερικές ιδέες για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων με πινελιές άσπρες μαύρες ή και χρυσές.

To Μy Little Day δημιουργήθηκε από την Dorothy και τη Gabriella to 2010 και ήταν το πρώτο on line κατάστημα, αφιερωμένο αποκλειστικά σε είδη πάρτυ. Για 3 χρόνια όλα τα είδη τα εμπορευόντουσαν από άλλες ευρωπαικές χώρες, την Αμερική, τη Κορέα και την Αυστραλία. Ωστόσο, καθώς αναζητούσαν κάτι περισσότερο, προχώρησαν στη σχεδίαση και παραγωγή δικής τους σειράς. Όνειρό τους η δημιουργία μίας αξέχαστης, μοναδικής εμπειρίας πάρτυ. Χρώματα ικανά να αφηγηθούν μία ιστορία, ένα παραμύθι. Οι κόκκινες ρίγες μπορούν να μιλήσουν για super ήρωες και τα φούξια αστέρια για νεράιδες και πριγκίπισσες.

ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Το Alice on Board έχει να σας προτείνει αρκετές ιδέες σε θέματα πάρτυ αλλά και δώρα για τους μικρούς μας φίλους. Ιδιαίτερη πρόταση αποτελεί η συνεργασία του My Little Day και της ΟΜΥ Design με προϊόντα που για πρώτη φορά φιλοξενούνται από το Alice on Board. Διασκεδαστικά σχέδια που αποτελούν από μόνα τους ένα μικρό κόσμο και μετατρέπουν από μόνα τους ένα πάρτυ σε καλλιτεχνικό στέκι. Τα σχέδια της OMY προσαρμόστηκαν πλέον σε πιάτα, γιρλάντες, ποτήρια και μπαλόνια και φυσικά όλα παράγονται στη Γαλλία.

διακοσμητικά για πάρτι

omy party

BLACK & WHITE TIE PARTY

Όχι μόνο άσπρο μαύρο πάρτυ, αλλά και Magician Party και μία ιδιαίτερη πρόταση Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς, έτσι για να ξεφύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα. Δείτε εδώ την πρόταση ολοκληρωμένη.

B&W party

GOLDEN FESTIVE PARTY

Χρυσό, εορταστικό, glamorous ή ό,τι άλλο εσείς θέλετε (και με μία μικρή ροζ πινελιά μπορεί να γίνει Ραπουνζέλ Πάρτυ) το Golden Festive Party μας συνδυάζει το χρυσό χρώμα με τα αστέρια. Δείτε την πρότασή μας εδώ ολοκληρωμένη ή δείτε αναλυτικά την κατηγορία πάρτυ για περισσότερες προτάσεις.

golden Festive Party

SUPER HERO BOY PARTY

super hero boyΈνας ξεχωριστός συνδυασμός κόκκινου chevron με μπλέ αστέρια. Όλα τα προϊόντα μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά εδώ.

SUPER HERO GIRL PARTY

Γιατί όχι ένα πάρτυ με πρωταγωνίστρια μία δυναμική κοπέλα που θα σώσει τον πλανήτη από τους εισβολείς. Ένα Super Hero party για κορίτσια που έχουν δύναμη και αναζητούν κάτι διαφορετικό. Συνδυάστε τα φούξια σχέδια με το κίτρινο και σίγουρα θα έχετε ένα δυναμικό αποτέλεσμα. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα προιόντα.
super hero GIRL

Και καθώς θέλουμε να εγκαινιάσουμε την εορταστική περίοδο, σε εσάς τους αναγνώστες μας ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ τα έξοδα μεταφοράς μέχρι τις 09/11. Έτσι σε κάθε παραγγελία που θα κάνετε, χρησιμοποιήστε τον κωδικό SUPER PARTY και κερδίστε τα μεταφορικά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καλές πτήσεις…