Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Orion Summer Camp: Τα παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο και απασχολούνται δημιουργικά σε ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό πρόγραμμα (από 15/6)

Orion Summer Camp: Τα παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο και απασχολούνται δημιουργικά σε ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό πρόγραμμα (από 15/6)

A5_Summer Camp-1Φέτος, το καλοκαίρι είναι Orion! Με το που τελειώσουν τα σχολεία τρέχουμε όλοι στα γήπεδα του ORION sports club με σκοπό ένα καλοκαίρι διαφορετικό, διασκεδαστικό και γεμάτο παιχνίδι! Όλα αυτά στο Orion Summer Camp!

Το ποδόσφαιρο, συνδυάζεται με ένα σύγχρονο παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα, που βασίζεται σε έννοιες όπως η ομάδα, το παιχνίδι και η γυμναστική! Το πρόγραμμα είναι πενθήμερο εβδομαδιαίο (Δευτέρα - Παρασκευή) ξεκινώντας από τις 08:30 και ολοκληρώνοντας στις 14:30 Όλα τα παιδιά από 1η μέχρι και 6η Δημοτικού έχουν τη δυνατότητα φέτος το καλοκαίρι να περάσουν αξέχαστες στιγμές, στις μοναδικές εγκαταστάσεις μας στη Γλυφάδα (Δημελά 14 και Ανθέων) και να βιώσουν ένα οργανωμένο και εμπνευσμένο παιδαγωγικά και αθλητικά καλοκαιρινό πρόγραμμα!

A5_Summer Camp-2

- Παιχνίδι
- Αθλητισμός
- Γυμναστική
- Καλοκαίρι
- Παιδαγωγικές δραστηριότητες
- Δεκατιανό
- Αναμνηστικά
- Εργαστήρια
- Μεγάλα Παιχνίδια
- Σκυταλοδρομίες
- Παιχνίδια με νερό
- Βίντεο
- Τεχνικές
- Ομαδικά Παιχνίδια

Διάρκεια

Το πρόγραμμα είναι πενθήμερο εβδομαδιαίο (Δευτέρα - Περασκευή) , ξεκινώντας από τις 08:30 και ολοκληρώνοντας στις 14:30.

Orion Sports Club
Δημελά 14 και Ανθέων, Γλυφάδα, ΤΚ: 16674
210 96 13 332
info@orionsportsclub.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.