Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Ως εδώ και μη παρέκει»- Οι νέοι για την λογοδοσία στην πολιτική: Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη (29/4)

«Ως εδώ και μη παρέκει»- Οι νέοι για την λογοδοσία στην πολιτική: Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη (29/4)

accountabilityΑνοικτή συζήτηση για την ιστορία της πολιτικής λογοδοσίας στα Βαλκάνια και την εξέλιξή της στη σύγχρονη εποχή, διοργανώνει η Θεσσαλονίκη - Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 σε συνεργασία με το «Ίδρυμα Φρίντριχ Νάουμαν για την Ελευθερία».

Η εκδήλωση, που έχει τίτλο «Ως εδώ και μη παρέκει», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Απριλίου 2014 και ώρα 19.30 -21.00,στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Στη συνέχεια θα γίνει η συζήτηση με συμμετέχοντες ομιλητές τους: Dusko Kisberi, επικεφαλής του επιτελείου του Προέδρου της περιφέρειας Ίστρια (Κροατία), Jelena Mili, Διευθύντρια του Κέντρου Ευρω-Ατλαντικών Σπουδών (CEAS), Βελιγράδι (Σερβία), Παναγιώτη Λιαργκόβα, Καθηγητή Οικονομιών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Τον συντονισμό θα έχει η Χριστίνα Τρεμόντι, ιδρύτρια και Πρόεδρος του «Έδωσα Φακελάκι».

Ο όρος λογοδοσία (απόδοση του αγγλικού accountability) αναφέρεται στην υποχρέωση κάθε φορέα ή ατόμου που σχετίζεται με τη δημόσια διοίκηση να δίνει λόγο για τις πράξεις του στους πολίτες, παρουσιάζοντας ανά σταθερά διαστήματα τη χρήση των πόρων που του εμπιστεύτηκαν και τα αποτελέσματα των δράσεών του.

Για κράτηση θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν στο http://tinyurl.com/FNF-Greece

Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης- Γραφείο Εκδηλώσεων
Αρμόδιος: κ. Κωνσταντίνος Βόγδανος,
Εθνικής Αμύνης 27, 546 21 Θεσσαλονίκη
2310. 374.808


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.