Αρχική Προτάσεις Αγοράς «Όσα δεν ξέρω εγώ… τα ξέρει ο Εξυπνούλης»

«Όσα δεν ξέρω εγώ… τα ξέρει ο Εξυπνούλης»

EJYPNOULIS PHOTO 02Μαμά! Μπαμπά! Μπορεί να μεγάλωσα πια, αλλά έχω ακόμη πολλά πράγματα να μάθω. Έτσι δεν είναι; Ευτυχώς θα τα μάθω γρήγορα, γιατί όσα δεν ξέρω εγώ… τα ξέρει ο Εξυπνούλης!!! Είναι ο νέος φίλος όλων των παιδιών στο παιχνίδι, αλλά και στη μάθηση!

Το ότι μεγάλωσα δεν σημαίνει φυσικά πως θέλω να σταματήσω να παίζω! Το παιχνίδι είναι για μένα μια σοβαρή υπόθεση, ειδικά τώρα που έχω αρχίσει να παρατηρώ τον κόσμο καλύτερα. Θέλω να μαθαίνω και να ρωτώ συνέχεια, έχω την περιέργεια να γνωρίσω τα πάντα!

Τώρα που απέκτησα και το χάρισμα της ομιλίας, μπορώ επιτέλους να το φωνάξω δυνατά: «Θέλω να γίνει ο Εξυπνούλης και δικός μου φίλος!»

Άκουσα προχθές στην παιδική χαρά πως ο Εξυπνούλης είναι μια σειρά από εκπαιδευτικά παιχνίδια, τα οποία έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Εντυπωσιακό ε;! Εμένα μου αρέσει πιο πολύ που τον βλέπω να χαμογελά και ξέρω πως παρέα θα περάσουμε ωραία! Μου υποσχέθηκε ότι θα μπορέσει να μου προσφέρει ουσιαστικές γνώσεις και σημαντικά εφόδια με την καλύτερη μέθοδο.

Ο Εξυπνούλης έχει στην αγκαλιά του μια μεγάλη γκάμα εκπαιδευτικών θεμάτων με παιχνίδια απλά και διασκεδαστικά, που θα με βοηθήσουν να αποκτήσω ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις. Μαζί του θα μάθω να παρατηρώ, να αναπτύσσω τη λογική μου σκέψη και να εξασκώ τη μνήμη μου. Πώς; Μα μέσα από το παιχνίδι!

Θα μάθω γράμματα και αριθμούς! Θα αποκτήσω βασικές γνώσεις για τον κόσμο μας, θα με βοηθήσει στην ανάπτυξη των κινητικών ικανοτήτων μου και θα μου δώσει αυτονομία, γιατί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια έχει μέθοδο αυτοδιόρθωσης. Δεν σας είπα και το άλλο: Θα μου διδάξει και τα πρώτα μου αγγλικά. «Hello!»

Ξέρω πως αυτό θέλετε από εμένα, αλλά και από τη μικρή αδελφούλα μου που είναι μόλις 2 χρονών. Ο Εξυπνούλης έχει και γι’ αυτή πολύ ωραία παιχνίδια με ειδικές κάρτες για μικρά παιδιά. Θα της μάθει τα σχήματα, τα χρώματα, τα επαγγέλματα, τα ζωάκια και τις μαμάδες τους, πώς να κάνει παζλ, να λέει παραμυθάκια και πολλά πολλά άλλα!

EJYPNOULIS PHOTO 01Αλλά αυτά είναι για μικρά παιδάκια μωρέ! Εγώ σε 6 μήνες θα γίνω τεσσάρων, οπότε θα μαθαίνω με τον Εξυπνούλη πολύ πιο δύσκολα πράγματα. Πρώτα απ’ όλα θα μου μάθει να λέω την αλφαβήτα νεράκι. Θα μπορώ να ξεχωρίσω τα γράμματα ένα προς ένα και θα δείτε πώς θα φτάσω να ξεχωρίζω και τις συλλαβές. Σε λίγο καιρό θα μάθω και τους αριθμούς. Θα με ακούτε να μετράω και θα χαμογελάτε περήφανα!

Με τον Εξυπνούλη παρέα, να είστε σίγουροι πως θα τα μάθω όλα! Έχει μια φανταστική εγκυκλοπαίδεια με ηλεκτρονική πένα, για να μαθαίνω γρήγορα και να με διορθώνει όπου κάνω λάθος. Έτσι θα ακούω και θα βλέπω τι κάνω σωστά και τι όχι. Θα σας αφήσω να ακούτε κι εσείς και όπου χρειάζεται να βάζετε ένα χεράκι, όχι όμως πως θα σας χρειαστώ, αφού το φιλαράκι μου, ο Εξυπνούλης, θα φροντίζει για τα πάντα!

Όταν γίνω πέντε χρονών κι έρθει η ώρα να πάω σχολείο, η αγαπημένη μου σειρά παιχνιδιών θα είναι πάλι εκεί με θέματα ειδικά για την ηλικία μου. Με ακόμη πιο εξελιγμένες γνώσεις!

Θα δείτε πώς θα γίνω αστέρι στο σχολείο και θα λάμπω, όπως λάμπει ο Εξυπνούλης όταν απαντάω σωστά στις ερωτήσεις! Νομίζω πως τότε θα μου αρέσουν πιο πολύ τα βιβλία, οπότε θα ήθελα να μου πάρετε τον Εξυπνούλη, που είναι κι αυτός ένα πανέμορφο έγχρωμο βιβλίο με στυλό που μιλάει!

Μαζί του θα γίνω ξεφτέρι και το μόνο που θα ακούτε από την ηλεκτρονική πένα θα είναι «Πολύ Καλά!» και θα φουσκώνετε σαν παγώνια από περηφάνια!

Μαμά και Μπαμπά, βρήκα επιτέλους τον καλύτερο τρόπο για να μάθω παίζοντας. Τι λέτε; Δεν είμαι κι εγώ τελικά ένας «Εξυπνούλης»;!

EXYPNOULIS_LOGO-1


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.