Αρχική Νέα Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα ινομυώματα και την υπογονιμότητα στο Extra Channel (Τετάρτη 7/12)

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα ινομυώματα και την υπογονιμότητα στο Extra Channel (Τετάρτη 7/12)

Τα ινομυώματα της μήτρας είναι καλοήθεις όγκοι της μήτρας που εμφανίζονται συχνά κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής ηλικίας των γυναικών.

Ο Dr. Γεράσιμος Μαρινάκης, Μαιευτήρας - Ενδοσκοπικός Χειρουργός - Γυναικολόγος, μίλησε στην κάμερα του Infokids.gr για τα ινομυώματα και σε ποιο βαθμό επηρεάζουν την υπογονιμότητα. Επιπλέον, αναφέρθηκε στα αίτια της εμφάνισής τους, σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να εξαχθούν και τις θεραπείες που υπάρχουν για την αντιμετώπισή τους.

Το βράδυ της Τετάρτης 07 Δεκεμβρίου, στο 5λεπτο για το παιδί και τους γονείς που φιλοξενείται στη συχνότητα του Extra Channel, λίγο πριν από το κεντρικό δελτίο των 20:30, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα περιεκτικό ρεπορτάζ γύρω από τα ινομυώματα και την υπογονιμότητα.

Συντονιστείτε απόψε στις 20:20 στο Extra Channel και διαδικτυακά στο www.extratv.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter