Όσα θέλετε να μάθετε για την παιδική καρέκλα Tripp Trapp® μόνο με ένα κλικ!

Η Stokke® παρουσιάζει έναν ολοκαίνουργιο προορισμό στο Stokke.com καλώντας τους καταναλωτές στο συναρπαστικό σύμπαν της Tripp Trapp®.

Σχεδιασμένη στη Νορβηγία το 1972, η καρέκλα που μεγαλώνει μαζί με το παιδί έφερε την επανάσταση στα παιδικά καθίσματα. Πραγματικό σύμβολο, η Tripp Trapp® είναι τόσο επίκαιρη σήμερα όσο ήταν και πριν από σαράντα χρόνια. Με τη μακρά της πορεία, η Tripp Trapp® είναι μια καρέκλα με δική της ιστορία και τώρα η Stokke® έχει ένα ξεχωριστό μέρος για να τη μοιραστεί μαζί σας:

Επισκεφθείτε το www.stokke.com/tripptrapp για να βρείτε όχι μόνο τη μοναδική ιδέα της Tripp Trapp®, αλλά και λεπτομερείς πληροφορίες για το πώς γεννήθηκε η Tripp Trapp® και πώς λειτουργεί, καθώς και ενδιαφέροντα στοιχεία για το πώς χρησιμοποιείται στην καθημερινή ζωή πραγματικών οικογενειών.

stokke-tripp-trapp

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν βίντεο, να διαβάσουν για την ιστορία της Tripp Trapp® και να χρησιμοποιήσουν το Tripp Trapp® tool για να καταλάβουν πώς η καρέκλα μεγαλώνει μαζί με το παιδί σε κάθε στάδιο της ζωής του.

Είναι ένα μοναδικό περιβάλλον όπου μπορείτε να μάθετε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην ανάπτυξη του παιδιού το να κάθεται στο τραπέζι και να αλληλεπιδρά με την οικογένεια. Διαβάστε συμβουλές για το πώς να επικοινωνείτε με τα παιδιά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πώς να τα κάνετε να δοκιμάσουν νέα φαγητά, να εμπλουτίσετε τη δημιουργικότητά τους και να ενισχύσετε τις κινητικές τους δεξιότητες.

Βάλαμε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος, για να μάθετε όλα όσα θέλατε να μάθετε για την Tripp Trapp®. Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα, να βρίσκετε έμπνευση, να δημιουργείτε τη δική σας Tripp Trapp® και να μοιράζεστε τις ιστορίες σας μαζί μας!