Αρχική InfoMommy Συμβουλές Όσο πιο απλό το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, τόσο πιο όμορφο!

Όσο πιο απλό το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, τόσο πιο όμορφο!

FotorCreated

Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε τις σούπερ εμφανίσεις για το γιορτινό τραπέζι. Και μόνο που μαζευόμαστε και δίνουμε χαρά ο ένας στον άλλον, είναι αρκετό. Εξάλλου όλοι έχουν δικαίωμα στην εορταστική ξεκούραση!

Αν θέλετε να υποδεχθείτε την οικογένεια και τους φίλους σας εορταστικά, τότε ετοιμάστε κάτι απλό και όμορφο: πρασινάδα παντού!

-Κόψτε τετράγωνα χαρτάκια και γράψτε το όνομα του καθενός προσθέτοντας ένα μικρό κλωναράκι πράσινου. Καρφιτσώστε τα ή κολλήστε τα επάνω.

-Κάντε το ίδιο και με τα σερβίτσια, προσθέτοντας ένα χρωματιστό κορδελάκι!

-εκτυπώστε τα γκι που σας δίνουμε, δώστε στα παιδιά να τα ζωγραφίσουν και να γράψουν τα ονόματα των μελών της οικογένειας!

Τόσο απλά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.