Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα "Όταν αρχίζει το σχολείο": Ένα εργαστήρι για μικρούς μαθητές στο Μαγικό Αερόστατο (20/9)

"Όταν αρχίζει το σχολείο": Ένα εργαστήρι για μικρούς μαθητές στο Μαγικό Αερόστατο (20/9)

Kids-going-back-to-schoolH θεατροπαιδαγωγός, μουσικός Ρένα Αθανασοπούλου υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους ηλικίας 5 έως 8 ετών σε ένα δημιουργικό εργαστήρι με θέμα την έναρξη της σχολικής χρονιάς το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στις 11:30 στο Μαγικό Αερόστατο. Μπροστά στο φόβο του νέου σχολικού περιβάλλοντος τα παιδιά μαθαίνουν να ελέγχουν το άγχος τους, καλημερίζουν με χαμόγελο την περιπέτεια της γνώσης, ζωντανεύουν το σχολείο που ονειρεύονται, κατασκευάζουν ημερολόγια για τις πρώτες σχολικές αναμνήσεις και αντλούν δύναμη μπροστά στην πρόκληση μιας μοναδικής ψυχαγωγικής και διδακτικής εμπειρίας.

Διάρκεια: 90 λεπτά

Κόστος συμμετοχής: 10€. Ειδική τιμή για αδέρφια: 8€ /παιδί

Μαγικό Αερόστατο – χώρος δημιουργίας και έκφρασης για παιδιά
Μορκεντάου 5 (γωνία με Πρ.Κορομηλά), Θεσσαλονίκη
2313 025 119


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.