Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Όταν η δασκάλα έχει κέφια... επινοεί "καινούργια" εκπαιδευτικά εργαλεία

Όταν η δασκάλα έχει κέφια... επινοεί "καινούργια" εκπαιδευτικά εργαλεία

Όλοι γνωρίζουμε τα μικρά τουβλάκια Lego, τα οποία στα χέρια των παιδιών μπορούν να γίνουν αφορμή για δημιουργία, αλλά και για εκτόνωση της φαντασίας. Στην προκειμένη όμως, τα Lego γίνονται εργαλείο διδασκαλίας για την Alycia Zimmerman, δασκάλα σε δημόσιο δημοτικό σχολείο στη Νέα Υόρκη.

Η Alycia, όπως μπορούμε να δούμε και στον σχετικό πίνακα, χρησιμοποιεί τα lego προκειμένου να εξηγήσει τα κλάσματα, τις ρίζες και άλλες μαθηματικές έννοιες στα παιδιά. Και όπως γράφει και η ίδια σε μια ανάρτησή της " Τα μικρά τούβλα έχουν γίνει το αγαπημένο μου εργαλείο για να εξηγήσω στα παιδιά μαθηματικούς τύπους, αλλά και για να εμβαθύνω λίγο περισσότερο στην πράξη". Εσείς τι λέτε;


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.