Όταν η γιαγιά σου δεν μπορεί να παραβρεθεί στον γάμο σου…: Μία φωτογράφιση που μας έκανε να δακρύσουμε

Όσοι έχετε βρεθεί στη θέση της Bethany σίγουρα καταλαβαίνετε πόσο μεγάλο κενό αφήνει η απουσία της αγαπημένης σου γιαγιάς (ή παππού) από τον γάμο σου. Εξίσου θλιβερό είναι και για τον ηλικιωμένο να ξέρει ότι το εγγόνι του παντρεύεται και δεν μπορεί να είναι εκεί. Μία νέα κοπέλα, η Bethany, της οποίας η γιαγιά μένει κατάκοιτη στο σπίτι της, αποφάσισε πως αυτό δεν θα έμπαινε εμπόδιο στο να την έχει κοντά της την τόσο σημαντική εκείνη ημέρα. Και έτσι κάλεσε τη φωτογράφο Taylor Dail, φόρεσε το νυφικό της και… βρέθηκε στο σπίτι της!

Όπως περιγράφει η ίδια η φωτογράφος: «Η Bethany μου τηλεφώνησε και με ρώτησε αν ήμουν έτοιμη για μερικές μοναδικές νυφικές φωτογραφίες. Της απάντησα πως το ξέρει ότι πάντα είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο! ΔΕΝ θα χάσω αυτή τη στιγμή. Μία από τις πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ στιγμές στη ζωή της: Ήθελε η γιαγιά της να τη δει με το νυφικό της. Η γιαγιά της δεν ήταν αρκετά καλά για να βρεθεί στον γάμο.

Η πρώτη ματιά, όταν η Bethany μπήκε στο δωμάτιο, ήταν τα πάντα. Δεν μπορούσαμε να συγκρατήσουμε τα δάκρυά μας! Η γιαγιά της ήταν τόσο ξεχωριστή κυρία και κέρδισε αυτόματα μια γλυκιά θέση στην καρδιά μου. Δεν μπορείς παρά να χαμογελάς όταν βλέπεις το πρόσωπό της, ήταν ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ και έδειχνε τον χαρακτήρα της που την κάνει τόσο μοναδική. Κανείς δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με αυτήν!

Το Σάββατο του γάμου, λοιπόν είχε την καλύτερη θέση! Όλοι επιθυμούσαμε να ήταν εκεί αυτοπροσώπως, αλλά ήταν πολύ πιο κοντά από ό, τι θα μπορούσε να είναι ποτέ.»

Πηγή LoveWhatMatters