Αρχική Νέα Όταν μια διαφήμιση κάνει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να δακρύσουν

Όταν μια διαφήμιση κάνει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να δακρύσουν

thai-mobile-hed-2013

Πρόκειται για μια διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας. 6 εκατομμύρια κλικ στο διαδίκτυο μέσα σε λίγες μέρες. Κι όμως δεν είναι το προϊόν αυτό καθαυτό που έκλεψε την παράσταση, αλλά... ένα άλλο μήνυμα, κοινωνικό, ανθρώπινο, βαθιά συγκινητικό. "Η προσφορά είναι η μεγαλύτερη επικοινωνία" αναγράφει η λεζάντα κάτω από το τρέιλερ και τα μάτια δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας αναφέρουν πως ο βασικός στόχος τους ήταν να κινητοποιήσουν τον κόσμο που θα τη δει για λίγη περισσότερη καλοσύνη, αγάπη προς το συνάνθρωπο, αισθήματα ευγνωμοσύνης και ειλικρινούς ανταπόδοσης στο καλό που μας προσφέρεται. Γιατί σίγουρα δεν αρκεί η συγκίνηση μερικών δευτερολέπτων που θα ξεχαστεί αμέσως μετά, αλλά η βαθύτερη επίγνωση του ποιοι είμαστε και ποιος ο ρόλος μας σ' αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.