Αρχική InfoTeens Σχέσεις - Ψυχολογία Όταν ο σκύλος είναι πραγματικό μέλος της οικογένειας: Δείτε 7 υπέροχες φωτογραφίες που αποδεικνύουν τι μαθαίνουμε από αυτή την όμορφη σχέση!

Όταν ο σκύλος είναι πραγματικό μέλος της οικογένειας: Δείτε 7 υπέροχες φωτογραφίες που αποδεικνύουν τι μαθαίνουμε από αυτή την όμορφη σχέση!

23702

Η παρακάτω γλυκιά συλλογή με χαριτωμένες φωτογραφίες, δείχνουν τους δεσμούς μεταξύ των μικρότερων παιδιών με τα σκυλιά της οικογένειας τους.
Όποιος μεγάλωσε με σκυλί μπορεί να εγγυηθεί για το γεγονός ότι οι τετράποδοι φίλους μας είναι πραγματικά μέρος της οικογένειας. Τα σκυλιά προσφέρουν αμέτρητες ώρες διασκέδασης και αγάπης σε κάθε σπίτι, και έχουν βρεθεί να έχουν μια θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα - και δεν αναφέρουμε καν για τα μαθήματα ζωής που μπορούμε να μάθουμε από αυτά...Από όποιον τρόπο κι αν το δει κανείς, η σύνδεση με τα ζώα έχει πολλές θετικές συνέπειες - στην καρδιά, την υγεία και την ψυχή μας.
Αυτές οι φωτογραφίες επικεντρώνονται στους πρώτους δεσμούς μεταξύ των μικρότερων παιδιών και των σκύλων της οικογένειάς τους. Μια προεπισκόπηση της ζωής για τη σημασία των πολύτιμων στιγμών και των ζεστών συναισθημάτων.

Να, λοιπόν τι μπορεί να μας διδάξει η σχέση μας με το σκύλο της οικογένειας:

1. Μαθαίνουμε από νωρίς πόσο μεγάλη χαρά είναι να αισθάνεσαι έναν φίλο στο πλευρό σου

23695

2.Μαθαίνουμε την ασφάλεια, βιώνουμε ζεστά συναισθήματα και κατανοούμε την ανάγκη να δυναμώνουμε τις ουσιαστικές σχέσεις μας.

23697

3.Μαθαίνουμε την αξία να χαλαρώνουμε με τους αγαπημένους μας.

23698

4.Μαθαίνουμε να διαβάζουμε τη γλώσσα του σώματος.

23699

5. Μαθαίνουμε να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο

23700

6. Μαθαίνουμε να μην παίρνουμε και τόσα στα σοβαρά τον ευατό μας...

23705

7. Μαθαίνουμε πώς να παίζουμε με τους άλλους

23704


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter