Όχι άλλο «Keep Calm» και ρίγες: 8 τάσεις διακόσμησης που πρέπει να μας πουν αντίο το 2016

Η χρονιά που πέρασε μας έδωσε σίγουρα πολλές και ωραίες ιδέες διακόσμησης, αλλά με τον ερχομό του 2016 έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε καλύτερα όλες εκείνες τις τάσεις που θέλουμε πραγματικά να κρατήσουμε.

Στο πνεύμα του «αντίο στα παλιά, ας έρθουν τα νέα», ας πούμε όλοι μαζί αντίο σε αυτές τις τάσεις διακόσμησης που μάλλον πρέπει πια να ξεχάσουμε.

1. Κρεβάτι στο πάτωμα

Ναι, σε όλες αυτές τις φωτογραφίες του Instagram και του Pinterest δείχνει ωραίο, αλλά στην αληθινή ζωή μπορεί να δείχνει ακατάστατο και ανοργάνωτο. Συν του ότι είναι πολύ εύκολο να πέσεις, αλλά και δύσκολο να σηκωθείς.

deco

2. Οι ρίγες chevron

Όλοι μας αγαπάμε τις ρίγες, αλλά οι συγκεκριμένες έχουν πλέον φτάσει στην ημερομηνία λήξης τους. Ας μην τις δούμε άλλο και το 2016.

dec

3. Όχι άλλο «Keep Calm»

Το είδαμε το 2014 και το 2015 κυριολεκτικά παντού, και όσο όμορφο και αν είναι, δεν θα θέλαμε να συνεχίσει να είναι μαζί μας και το 2016.

dec

4. Κορνίζες σε όλο τον τοίχο

Εντάξει, μας αρέσει ως τάση, αλλά όχι όταν η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο. Οι κορνίζες είναι ωραίες, αλλά όχι όταν καταλαμβάνουν μέχρι και το τελευταίο εκατοστό του τοίχου.

dec

5. Μαξιλάρια με λέξεις και φράσεις

Μας αρέσουν οι εμπνευσμένες φράσεις, απλώς δεν θα θέλαμε να τις βλέπουμε επάνω σε μαξιλάρια και το 2016.

dec

6. Φωτογραφίες κολλημένες σε όλο τον τοίχο

Φέτος ας ελπίσουμε ότι καμία φωτογραφία δεν θα μπει στον τοίχο εάν πρώτα δεν βρίσκεται μέσα μία κορνίζα.

dec

7. Όλα ταιριασμένα σε ίδιο χρώμα

Είναι καλό να ταιριάζουν τα χρώματα, αλλά η παλέτα θα πρέπει να ποικίλει, εάν δεν θέλουμε το αποτέλεσμα να μοιάζει επιτηδευμένο.

dec

8. Εκκεντρικές γεωμετρικές ταπετσαρίες

Ας ελπίσουμε όλοι ότι με το 2016 θα δούμε και πιο διακριτικές ταπετσαρίες, που δεν μας ζαλίσουν.

dec

Σε συνεργασία με την Huffingtonpost.gr