Αρχική InfoBaby Προτάσεις Αγοράς Όχι πια ερεθισμοί στο βρεφικό δέρμα

Όχι πια ερεθισμοί στο βρεφικό δέρμα

_MG_4864-copy_tcm117-329889 (1)Η φροντίδα του μωρού σας είναι χωρίς αμφιβολία το πρωταρχικό σας μέλημα. Καθώς το βρεφικό δέρμα δεν έχει αναπτύξει ακόμη μηχανισμούς φυσικής άμυνας, είναι εξαιρετικά ευάλωτο στις επιθέσεις παραγόντων όπως μικρόβια, σωματικές εκκρίσεις και τριβή. Για το λόγο αυτό, έχει ανάγκη από ιδιαίτερη φροντίδα με την μέγιστη ασφάλεια. Έχει ανάγκη από τα προϊόντα FISSAN Baby.

H υγρή πούδρα FISSAN απορροφά εντελώς την περιττή επιφανειακή υγρασία του δέρματος, προστατεύοντάς το από ερεθισμούς. Η υγρή, βελούδινη μορφή της έχει ελεγχόμενη εφαρμογή, χωρίς κίνδυνο εισπνοής της σκόνης, όπως από τα κοινά ταλκ. Κατάλληλη για υπερεφίδρωση, δροτσίλα και ερεθισμούς από τα ρούχα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.