Αρχική InfoDad Πα-τέρας: Παρακολουθούσε τον γιο του να κάνει σεξ και κακοποιούσε τη 12χρονη κόρη του

Πα-τέρας: Παρακολουθούσε τον γιο του να κάνει σεξ και κακοποιούσε τη 12χρονη κόρη του

855130-08d9212e-0c87-11e4-b520-c4b498d9eacaΣε φυλάκιση τεσσάρων ετών καταδικάστηκε ένας πατέρας για τις φρικτές πράξεις σε βάρος των παιδιών του. Ο 53χρονος είχε βάλει κάμερα πάνω από το κρεβάτι του 21χρονου γιου του και τον παρακολουθούσε όταν έκανε σεξ με την κοπέλα του.

Η εικόνα έφευγε σε μια τηλεόραση που είχε στην κουζίνα για να μπορεί να τον παρακολουθεί ενώ μαγείρευε. Το άρρωστο περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν η κόρη του τυχαία έπεσε στο κανάλι και αντίκρισε την εικόνα από το κρεβάτι του αδερφού της. Μίλησε στη φίλη του αδερφού της και ανακάλυψαν την κάμερα που είχε τοποθετήσει στη σοφίτα, καθώς και μια φωτογραφία της 19χρονης από τις ερωτικές της συνευρέσεις με τον αδερφό της.

Ακούγοντας τον δικαστή να του λέει ότι θα φυλακιστεί για τις φρικτές πράξεις του, ο 53χρονος έσκυψε το κεφάλι από ντροπή. Στη διαδικασία της δίκης προέκυψε ακόμα ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τη 12χρονη κόρη στο σπίτι της οικογένειας στο Faringdon, στο Oxon, καθώς η ανήλικη βρήκε το κουράγιο να το αποκαλύψει στη μητέρα της όταν ανακάλυψε τι έκανε στον αδερφό της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter