Παγωμένο γιαούρτι λεμόνι

Το αντίπαλον δέος του παγωτού τα τελευταία χρόνια είναι το παγωμένο γιαούρτι. Εμείς το φτιάχνουμε συχνά πυκνά και μάλιστα έχουμε βρει ευφάνταστες γευστικές εκδοχές του. Σήμερα θα το σερβίρουμε με άρωμα και γεύση λεμονιού!

Υλικά

3 φλιτζάνια γιαούρτι
3/4 φλιτζάνι ζάχαρη
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της  ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση:

Ανακατέψτε μαζί το γιαούρτι, τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού και το ξύσμα του. Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα. Ρίχνετε το μείγμα στη παγωτομηχανή και το δουλεύετε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Εναλλακτικά βάζετε στη κατάψυξη για 4 ώρες ανακατεύοντας το κάθε 45 λεπτά.