Αρχική Infokids Αποδράσεις Του κόσμου τα παράξενα Πάγωσαν οι καταρράκτες του Νιαγάρα - Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Πάγωσαν οι καταρράκτες του Νιαγάρα - Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες!

niagara1Σπάνιες και εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες από τους καταρράκτες του Νιαγάρα στις ΗΠΑ, όπου έχουν εν μέρει παγώσει εξαιτίας των πολικών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, στα σύνορα των ΗΠΑ με τον Καναδά.

Παρόμοια εικόνα είχαν παρουσιάσει οι καταρράκτες και πέρυσι την ίδια περίοδο, καθώς είχαν πάλι παγώσει εν μέρει δύο φορές, λόγω των ασυνήθιστα χαμηλών θερμοκρασιών.

niagara4

niagara7Την Τρίτη η θερμοκρασία άγγιξε τους -14 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Τετάρτη οι παγωμένες αέριες μάζες έριξαν την θερμοκρασία στους -25 βαθμούς Κελσίου σύμφωνα με την ιστοσελίδα WIVB.com.

Πλήθος πολιτών αλλά και τουρίστες συρρέουν για να δουν το σπάνιο φαινόμενο, ενώ ο Emmanuel LaBlanc, ένας επισκέπτης από τη Γαλλία, δήλωσε: «Είναι σαν η φύση να είναι μεγαλύτερη από εμάς. Η ομίχλη έχει ρίξει μια μαγική επίστρωση σε ό,τι αγγίζει...».

niagara5

niagara9Το Κέντρο Πρόγνωσης Καιρού στις ΗΠΑ έχει προειδοποιήσει για «ιστορικό κρύο» στις ανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ την Παρασκευή, ενώ στην ιστοσελίδα του συμβουλεύει τους πολίτες να προετοιμαστούν για ακόμα χαμηλότερες θερμοκρασίες στο τέλος της εβδομάδας, καθώς ένα ψυχρό μέτωπο καταφθάνει από τον νότιο Καναδά.

Πηγή: www.protothema.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.