Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Παί – ζωντας με τα χρώματα της ίριδας: πρωτότυπο εργαστήρι στο Μαγικό Αερόστατο (29/3)

Παί – ζωντας με τα χρώματα της ίριδας: πρωτότυπο εργαστήρι στο Μαγικό Αερόστατο (29/3)

ΑφισaΈνα πρωτότυπο τρίωρο εργαστήρι, εμπνευσμένο από τα χρώματα της ίριδας και τα παιδιά, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 και ώρα 17:30, στο Μαγικό Αερόστατο. Τα χρώματα υπάρχουν παντού γύρω μας, στη φύση, στα ρούχα, στους τοίχους του σπιτιού, στο φαγητό που τρώμε, ακόμη και στη διάθεση μας. Μέσα σ'αυτήν τη συντροφιά, θα συνειδητοποιήσουμε τα χρώματα στη ζωή μας και το ρόλο τους σ'αυτήν!

Τα παιδιά σ'αυτό το εργαστήρι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά, όπως με θεατρικά παιχνίδια, καθώς και με δραστηριότητες ετοιμότητας και παρατηρητικότητας - ατομικές ή ομαδικές (χωρίς κανένα στοιχείο ανταγωνισμού). Ακόμη θα ζωγραφίσουν παρατηρώντας τη σχέση τους, με το κάθε χρώμα και μαθαίνοντας γι'αυτά. Θα φάνε ένα ειδικά σχεδιασμένο - πολύχρωμο γεύμα και θα μάθουν για τις ιδιότητες, που έχουν τα φρούτα και τα λαχανικά, ανάλογα με το χρώμα τους, υιοθετώντας παράλληλα μια συνειδητή και χαρούμενη σχέση με τη σωστή διατροφή. Επίσης, θα ασκηθούν μέσω της παιδικής yoga και της partner yoga σε μια ξεχωριστή πρακτική. Τέλος θα φτιάξουν τα δικά τους σπιτικά - φυσικά χρώματα, για να συνεχιστεί η διασκέδαση και στο σπίτι.
Ελάτε με άδεια χέρια, γιατί θα φύγετε με γεμάτα!

Το μόνο που χρειάζεται να έχουν τα παιδιά, είναι άνετα ρούχα και αυγοθήκες(τουλάχιστον 7),τα υπόλοιπα τα έχουμε κανονίσει εμείς για εσάς και τα παιδιά σας!
Κλείνοντας το εργαστήρι αυτό, υπάρχει κι ένα δώρο για μικρούς και μεγάλους. Δεν ξεχνάμε τους γονείς και τη σπουδαία δουλειά που κάνουν, γι’αυτό προσφέρεται δωρεάν μια χαλάρωση, στην όμορφη συντροφιά των παιδιών και των γονέων.

Εργαστήρι:«Παί – ζωντας με τα χρώματα της ίριδας»
Για παιδιά ηλικίας από 6 - 12 ετών

Διάρκεια εργαστηρίου:17:30 - 20:30
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο Τηλ:2313.025.119

Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ/παιδί.

Πραγματοποιείται έκπτωση 10% , για τη συμμετοχή 2 παιδιών.
Πραγματοποιείται έκπτωση 20% , για τη συμμετοχή τριών και παραπάνω παιδιών.

Μαγικό Αερόστατο - χώρος δημιουργίας και έκφρασης για παιδιά
Μορκεντάου 5 (γωνία με Πρ.Κορομηλά), Θεσσαλονίκη
Τηλ:2313.025.119
www.magiko-aerostato.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.