Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Παιδιά δοκιμάζουν πρωινό από όλο τον κόσμο - Δείτε τις απίστευτες αντιδράσεις τους!

Παιδιά δοκιμάζουν πρωινό από όλο τον κόσμο - Δείτε τις απίστευτες αντιδράσεις τους!

breakfastΛίγες εμπειρίες είναι τόσο διασκεδαστικές όσο να βλέπεις τις αντιδράσεις μικρών παιδιών που δοκιμάζουν νέες, ασυνήθιστες γεύσεις. Στο βίντεο παρακάτω θα παρακολουθήσετε παιδάκια που έχουν κληθεί να δοκιμάσουν το πρωινό που τρώνε οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο!

Το αποτέλεσμα; Τέσσερα απολαυστικά λεπτά γεμάτα απίστευτες κριτικές και ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς αυτά τα παιδιά δοκιμάζουν το πρωινό γεύμα που τρώνε στην Κορέα, τη Βραζιλία, τη Φινλανδία, το Βιετνάμ, την Πολωνία...

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 1 εκ. προβολές μέσα σε μόλις τρεις ημέρες και να δώσουμε τα εύσημα μας στο μικρό αγοράκι της φωτογραφίας που κλέβει πραγματικά την παράσταση με τις αντιδράσεις του!

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.