Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Παιδιά, ελάτε να διασκεδάσουμε στο θεατρικό εργαστήρι του Χώρου Τέχνης "Ισόγειο"

Παιδιά, ελάτε να διασκεδάσουμε στο θεατρικό εργαστήρι του Χώρου Τέχνης "Ισόγειο"

Το θεατρικό εργαστήρι του Χώρου Τέχνης ΙΣΟΓΕΙΟ για παιδιά και εφήβους ανοίγει την αυλαία του κάθε Παρασκευή & Σάββατο, για να υποδεχτεί τους νέους αλλά και παλαιότερους φίλους της θεατρικής ομάδας «Θέατρο με τη Δάφνη», την οποία διδάσκει και καθοδηγεί η ηθοποιός, μουσικός και ψυχολόγος, Δάφνη Καφετζή.

Από 1η Δεκεμβρίου 2015 ξεκινούν οι ομαδικές δράσεις με άξονα το θέατρο, τη μουσική και τα εικαστικά. Μέσα από ένα εργαστήρι πολλαπλών τεχνικών και ερεθισμάτων, όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν σε όλα τα επίπεδα της δημιουργικής φαντασίας και έκφρασης, να παίξουν, να αλληλεπιδράσουν και να γνωρίσουν διάφορες πτυχές της τέχνης του θεάτρου.

Το εργαστήρι περιλαμβάνει μια πλούσια ποικιλία δράσεων από παιχνίδια ρόλων, εικαστικές και μουσικοκινητικές δράσεις μέχρι μίμηση, παντομίμα, εξάσκηση φωνής-λόγου, αυτοσχεδιασμούς και διαδραστική δημιουργία σεναρίου. Με αυτό τον τρόπο αφορά και εμπλέκει δυναμικά όλες τις ηλικίες από νήπια μέχρι εφήβους, βοηθώντας τα να εκφραστούν και να διοχετεύσουν δημιουργικά την ενέργειά τους και ταυτόχρονα, ενδυναμώνοντας την αίσθηση της ομαδικότητας και ενισχύοντας τη σκέψη, τα συναισθήματα και κυρίως τη φαντασία τους!

Ηλικιακά τμήματα: Προσχολικό, Νήπιο-5 ετών, 7-9 ετών, 10-13 ετών, έφηβοι Γυμνασίου, έφηβοι Λυκείου

Στο θεατρικό εργαστήρι γίνονται δεκτές εγγραφές καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Πότε: Παρασκευή 18:30 (Ε’ Δημοτικού - Β’ Γυμνασίου), Παρασκευή 19:30 (Β’ - Δ’ Δημοτικού), Σάββατο 16:30 (Νήπιο - Α’ Δημοτικού), Σάββατο 17:30 (Προσχολικό)

Xώρος Τέχνης ΙΣΟΓΕΙΟ
Αγ. Δημητρίου 14, Κηφισιά
E-mail: isogeio@mail.com
facebook.com/isogeioart


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.