Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Παιδιά, ελάτε να φτιάξουμε τη δική μας Χριστουγεννιάτικη κάρτα στο Fårö Creative Learning (17/12)

Παιδιά, ελάτε να φτιάξουμε τη δική μας Χριστουγεννιάτικη κάρτα στο Fårö Creative Learning (17/12)

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικης Κάρτας στο χώρο δημιουργικής απασχόλησης και σεμιναρίων Fårö Creative Learning.

Εκεί, τα παιδιά θα μάθουν πώς γίνεται το τύπωμα και θα φτιάξουν τη δική τους Χριστουγεννιάτικη κάρτα με τη μέθοδο της χαρακτικής. Θα σχεδιάσουν και θα συνθέσουν εικόνες, θα φτιάξει το καθένα το δικό του χαρακτικό και θα τυπώσουν το δικό τους μοναδικό έργο!

Το εργαστήριο καθοδηγεί η εικαστικός και δασκάλα χαρακτικής κα. Μαργαρίτα Κωνσταντινίδου. Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά 6-12 ετών.

Ημέρα & ώρα εργαστηρίου:

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, 12:00-14:00

Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ (+ΦΠΑ)
(συμπεριλαμβάνεται το κόστος των υλικών)
1 παιδί + 1: 45 ευρώ (+ΦΠΑ)

* Δήλωση συμμετοχής έως την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

FÅRÖ Creative Learning
Έβρου 14, 11527 Αθήνα
Τηλ: 210 7717544
E-mail: info@faro.gr
www.faro.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.