Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Παιδιά, ελάτε να γνωρίσετε “το καρύδι και το χριστουγεννιάτικο κέϊκ” στα Public Τσιμισκή (6/12)

Παιδιά, ελάτε να γνωρίσετε “το καρύδι και το χριστουγεννιάτικο κέϊκ” στα Public Τσιμισκή (6/12)

1425_1Ο Καρύδας, ένα καρύδι στο πιο ψηλό κλωνάρι της Καρυδιάς, έχει βάλει σκοπό της ζωής του να μπει στο Χριστουγεννιάτικο Κέικ, που είναι τοπική παράδοση να φτιάχνεται στο Καρυδοχώρι. Η εμφάνιση, όμως, ενός πεινασμένου Άσπρου Σκώληκα στη ράχη του, με πρόθεση να διεισδύσει στον φλοιό του και να φτάσει στην καρυδόψιχά του, κάνει την «καρυδοψυχούλα» του να φυλλορροεί και το όνειρό του, όνειρο... «Φθινοπωρινής Νυκτός». Ώσπου να εκπληρώσει τη μεγάλη του επιθυμία, το ταξίδι του θα είναι γεμάτο περιπέτεια, αγωνία, αλλά και συγκομιδή εμπειριών και μαθημάτων ζωής. Ο φίλος του, ο Μέρμηγκας, η Μελίνα η Μελισσούλα, ο Σπύρος ο Σπουργίτης, ο Δρυοκολάπτης ο Τρυπάς και η μαμά Καρύδω, όλοι συμμετέχουν στην εξεύρεση λύσης στο πρόβλημά του. Θα καταφέρει άραγε να εκπληρώσει την επιθυμία του ο Καρύδας;

Ο δημιουργός των τραγουδιών «Λάχανα και Χάχανα» και συγγραφέας , Τάσος Ιωαννίδης, παρουσιάζει το μουσικό παραμύθι “Το καρύδι και το χριστουγεννιάτικο κέϊκ” το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στα Public Τσιμισκή. Μια ιδιόμορφη και περιπετειώδης ιστορία ενός πολύ…. φιλόδοξου και πολύ ευαίσθητου καρυδιού που θέλει να μπει στο Χριστουγεννιάτικο κέικ. Ο Τάσος Ιωαννίδης σας ταξιδεύει στο μαγικό Καρυδοχώρι. Παίζει κιθάρα, τραγουδάει, αφηγείται με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική

Βιβλιοπωλείο Public Τσιμισκή
Τσιμισκή 24 – Μητροπόλεως 22, Θεσσαλονίκη
2310.227.288


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter