Αρχική InfoMommy Νέα Παιδιά, ελάτε να μαγειρέψουμε μαζί με το Uncle Ben’s στο Avenue Mall Athens (23/9)

Παιδιά, ελάτε να μαγειρέψουμε μαζί με το Uncle Ben’s στο Avenue Mall Athens (23/9)

Το Uncle Ben’s® συνεχίζει και φέτος την κοινωνική πρωτοβουλία Ben’s Beginners™, η οποία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των γονέων στο θέμα της διατροφής των παιδιών και τους καλεί δημιουργικά να επαναπροσδιορίσουν το ρόλο του οικογενειακού γεύματος στην καθημερινότητά τους. Έρευνες δείχνουν ότι οι οικογένειες που μαγειρεύουν και τρώνε μαζί, βοηθούν τα παιδιά να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές γεύματος τώρα και στο μέλλον.

Η πρωτοβουλία Ben’s Beginners ενθαρρύνει τους γονείς να μαγειρεύουν μαζί με τα παιδιά τους, καθώς έτσι τα παιδιά αναπτύσσουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες και εξοικειώνονται με τη μαγειρική, μια δεξιότητα που θα τους είναι χρήσιμη για όλη τους τη ζωή. Ταυτόχρονα, ολόκληρη η οικογένεια απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο μαζί!

Για το λόγο αυτό, το Uncle Ben’s® μέσω της πρωτοβουλίας Ben’s Beginners™, καλεί γονείς και παιδιά σε ένα Family Project Seminar από τον chef Κυριάκο Μελά. Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, οι μικροί και μεγάλοι δίνουν ραντεβού στο Hypermarket Σκλαβενίτης στο Avenue, από τις 12:00 μέχρι τις 16:00, για να μαγειρέψουν όλοι μαζί νόστιμες και θρεπτικές συνταγές για όλη την οικογένεια!

Avenue Mall Athens
Λ. Κηφισίας 41-47, Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ: 210 6100901
www.avenuemall.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.