Παιδιά, ελάτε να παίξουμε με «Μνημεία και Τέρατα» στην Παραμυθούπολη (4/2)

Το παιδικό βιβλιοπωλείο Παραμυθούπολη και οι εκδόσεις bitar προσκαλούν τους λιλιπούτειους αναγνώστες σε μια εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο «Μνημεία και Τέρατα» του Στέφανου Παπαδόπουλου, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 18:30 το απόγευμα.

Ένας μεγάλος επιδαπέδιος χάρτης θα στηθεί καταμεσής του χώρου και θα περιμένει τους επίδοξους βοηθούς του καθηγητή-αρχαιολόγου Νταντά. Ο καθηγητής ετοιμάζει την πιο σύγχρονη εγκυκλοπαίδεια μνημείων του κόσμου και γι’ αυτό θέλει να συγκεντρώσει όλες τις δυνατές πληροφορίες. Οι βοηθοί θα χρειαστεί να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, στα πιο γνωστά μνημεία, για να ανακαλύψουν τα μυστικά τους και να βοηθήσουν στη χαρτογράφηση και την περιγραφή των μνημείων. Η αποστολή αυτή, όμως, δεν θα είναι χωρίς εμπόδια και δοκιμασίες…

Η μουσειοπαιδαγωγός Δέσποινα Τσιπτσέ σχεδιάζει και εμψυχώνει ένα πρωτότυπο παιχνίδι με την τέχνη και την αρχιτεκτονική και οι εκδόσεις bitar προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους αναγνώστες, ζωντανεύοντας τους ήρωες και τα μνημεία μπροστά στα μάτια τους!

Για παιδιά από 6 ετών

Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλ: 2310 690314 ή στο e-mail: paramythupoli@gmail.com

Παιδικό βιβλιοπωλείο «Παραμυθούπολη»
Καβάφη 12, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 690314
E-mail: paramythupoli@gmail.com