Αρχική Απόκριες Παιδιά, ελάτε να περάσουμε αξέχαστη Καθαρά Δευτέρα στη Γαϊδουροχώρα (14/3)

Παιδιά, ελάτε να περάσουμε αξέχαστη Καθαρά Δευτέρα στη Γαϊδουροχώρα (14/3)

Σε ένα απόλυτα μεσογείτικο τοπίο, με φόντο την ανατολική πλευρά του Υμηττού, με ανθισμένες αμυγδαλιές, ελιές και σχίνους, χωρίς καλώδια της ΔΕΗ και φασαρία, ελάτε να πετάξετε τον χαρταετό σας, να παρατηρήσετε τις άγριες ορχιδέες που φύονται στην περιοχή, να χαϊδέψετε τα γαϊδουράκια μας, να παρακολουθήσετε την καθημερινότητά τους και φυσικά να κολατσίσετε με ό,τι θα έχετε φέρει μαζί σας! Εμείς θα προσφέρουμε καφέ, τσικουδιά και λευκό κρασί.

symvoulio 4346Η Γαϊδουροχώρα είναι ένα κέντρο ενημέρωσης και εκπαίδευσης για το γαϊδουράκι. Μέσα από βιωματικά και διαδραστικά προγράμματα για σχολεία, αλλά και δράσεις για ιδιώτες ξανασυστήνει στο σύγχρονο άνθρωπο αυτό το τόσο παρεξηγημένο ζώο και βάζει τις βάσεις για μια νέα σχέση μαζί του με κατανόηση και σεβασμό.

2387sΠαράλληλα, εφαρμόζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προγράμματα υποστηρικτικής θεραπείας με γαϊδουράκια (DAT) - Ονοθεραπεία για παιδιά με ανάγκη υποστήριξης και παιδιά με αναπηρίες. Προσπαθεί, επίσης, να προσφέρει δωρεάν επισκέψεις σε ιδρύματα και ειδικά σχολεία αλλά και να επισκέπτεται η ίδια, με κάποια από τα γαϊδουράκια της, αυτούς που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Κάθε επίσκεψή σας βοηθάει το κοινωφελές μας έργο.

Πότε: Καθαρά Δευτέρα (14/3)

Γενική είσοδος: 3 ευρώ

Γαϊδουροχώρα
Ηπείρου 40, Κορωπί, Θέση Μπουρμπουτσάνα
Τηλ: 6944 616160
E-mail: donkeysland@gmail.com
www.gaidourohora.gr
www.facebook.com/Gaidourohora


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.