Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Παιδιά, ετοιμαστείτε για διανυκτέρευση στη Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (5/9)

Παιδιά, ετοιμαστείτε για διανυκτέρευση στη Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (5/9)

Museum-SleepoversΤα παιδιά του Δήμου Θεσσαλονίκης έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πρωτότυπη και συνάμα ενδιαφέρουσα εμπειρία ύπνου στη Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου.

Με σύνθημα “Η νύχτα του ξύπνιου και του ύπνου! Ελάτε να κοιμηθούμε στη Βιβλιοθήκη!” τα παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών, στο πλαίσιο της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2014 του Future Library, στις 5 Σεπτεμβρίου, από τις 8.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το πρωί θα συμμετέχουν σε μια διανυκτέρευση στη Βιβλιοθήκη.

Η διανυκτέρευση (sleepover)  θα περιλαμβάνει, γνωριμία με το χώρο και τις υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης, αφηγήσεις παραμυθιών από την ηθοποιό Ιωάννα Λιούτσια, εικαστικές δημιουργίες με τη βοήθεια της εικαστικού Κωνσταντίνας Χαρίση και του αρχιτέκτονα Ζάχι Αλ Σααγιάχ, προβολές παραμυθιών και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Στα παιδιά θα χορηγηθεί βραδινό γεύμα και πρωινό.
Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.) και ο Γιώργος Φουρνιτζής θα βοηθήσουν ώστε η διανυκτέρευση να γίνει με κάθε ασφάλεια για τους μικρούς μας φίλους.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. (Πληροφορίες - εγγραφές στο τηλ. 2310 324666 8.00-2.45).

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Νικάνορος 3, Θεσσαλονίκη

2310.324.666


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.