Αρχική Τηλεοπτικά Παιδιά, ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό ταξίδι στο Juniorverse της Disney (από 9/1)

Παιδιά, ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό ταξίδι στο Juniorverse της Disney (από 9/1)

Ετοιμάστε τη βαλίτσα σας και ακολουθήστε μας σε μία μεγάλη περιπέτεια γύρω από το Juniorverse της Disney κάθε Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου!

Αλλά πού θα πάμε, μπορείτε να μαντέψετε; Θα πετάξουμε πάνω από την έρημο με τον Αλαντίν; Θα ξαπλώσουμε σε μία αιώρα στη Χαβάη με τους Λίλο και Στιτς; Θα ταξιδέψουμε ανάμεσα στα αστέρια με τον Μάιλς ή θα επισκεφτούμε το μαγικό βασίλειο της Μαγεμένης; Μείνετε συντονισμένοι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς θα αποκαλύπτονται στοιχεία για το πού θα ταξιδέψουμε μέσα στην ημέρα. Μετά συντονιστείτε το Σάββατο το πρωί για τη μεγάλη αποκάλυψη... μην ξεχάσετε το διαβατήριό σας!

Ελάτε κι εσείς και επισκεφτείτε όλους τους προορισμούς του Juniorverse της Disney από τις 9 Ιανουαρίου στις 10:25 π.μ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.