Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Παιδιά, φύγαμε για τις κατασκηνώσεις του Δήμου Νεάπολης-Συκεών

Παιδιά, φύγαμε για τις κατασκηνώσεις του Δήμου Νεάπολης-Συκεών

summer camp_0Το καλοκαίρι έφθασε και ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών με την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών δίνουν και φέτος την ευκαιρία σε παιδιά να απολαύσουν πολυήμερες διακοπές με παιχνίδι, κολύμπι και δημιουργικές δραστηριότητες σε πανέμορφα μέρη της Χαλκιδικής, προσφέροντας παράλληλα μια ανάσα στους εργαζόμενους γονείς.

Το Πρόγραμμα Κατασκηνώσεων ξεκίνησε ήδη και θα διαρκέσει έως τις 22 Αυγούστου 2014 και απευθύνεται σε παιδιά δημοτών και κατοίκων και των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων Συκεών, Νεάπολης, Πεύκων και Αγίου Παύλου-Ευαγγελίστριας.

Για ένα ή και περισσότερα ενδεκαήμερα, παιδιά ηλικίας από 6 έως 14 ετών, μπορούν να απολαύσουν με ασφάλεια τις καλοκαιρινές τους διακοπές, υπό την εποπτεία έμπειρων ομαδαρχών.Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των κατασκηνώσεων «Yuppi Camp» στην Κρυοπηγή, «Γλάροι» στο Πευκοχώρι και «Μια φορά & έναν καιρό» στη Σκιώνη Χαλκιδικής

Για εγγραφές και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να επικοινωνούν με τα εξής δημοτικά τμήματα:

• Στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης, στις νέες εγκαταστάσεις της ΚΕΥΝΣ (δίπλα στο Υποθηκοφυλακείο, περιοχή Στρεμπενιώτη) και το τηλέφωνο: 2310 671.100 εσωτ. 144,

• στη Δ.Ε. Αγίου Παύλου, στο κτίριο του Δημοτικού Ωδείου (Δωδώνης & Μυρώνη 2), τηλέφωνο: 2310 210.679,

• στη Δ.Ε. Συκεών, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Κομνηνών 38 και Μεγάρων), τηλέφωνο: 2310 638.058 και

• τη Δ.Ε. Πεύκων, στο δημοτικό κατάστημα (Ειρήνης 19), τηλέφωνα: 2313 502.221 και 502.225.

Το κόστος συμμετοχής για τα παιδιά των δημοτών είναι για 11 ημέρες 140€ (απαραίτητο είναι το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης) και για 22 ημέρες 310€.

Το κόστος συμμετοχής για τα παιδιά των ετεροδημοτών είναι για 11 ημέρες 170€ και για 22 ημέρες 340€.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.