Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Παιδιά, κλείστε θέση για "ταξίδι στον Πλανήτη Μουσικόνιους" και ανακαλύψτε το μουσικό σας ταλέντο στο Χαλκηδόνιο Ωδείο

Παιδιά, κλείστε θέση για "ταξίδι στον Πλανήτη Μουσικόνιους" και ανακαλύψτε το μουσικό σας ταλέντο στο Χαλκηδόνιο Ωδείο

Το Χαλκηδόνιο Ωδείο αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές όσων γονέων θέλουν να εισάγουν τα παιδιά τους στον υπέροχο χώρος της μουσικής αλλά και της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Αν και το δικό σας παιδάκι έχει μουσικές ανησυχίες και αγαπά να βρίσκεται μέσα σε όμορφες μελωδίες τότε αξίζει να του προσφέρετε ένα πολύτιμο εκπαιδευτικό δώρο, με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα "Ταξίδι στον Πλανήτη Μουσικόνιους".

Τα παιδιά ξεκινούν ένα ταξίδι στον μαγικό «Πλανήτη Μουσικόνιους» με συνταξιδιώτες παραμύθια, παιχνίδια, μουσική. Οι λιλιπούτειοι επιβάτες γνωρίζουν τις νότες,τους ήχους,τα μουσικά όργανα,τις μουσικές έννοιες μέσα από ζωγραφιές,διαδραστικά παιχνίδια και ενσάρκωση ρόλων,βασισμένους στη μουσική. Μαθαίνουν να ακούνε, να ακολουθούν τους διάφορους ρυθμούς, να συνοδεύουν τραγούδια με κρουστά όργανα ή με το δικό τους μεταλλόφωνο.

14151819_10154402847117412_436369475_o

Οι ανακαλύψεις περιλαμβάνουν στοιχεία από όλες τις μουσικές μεθόδους που θα βοηθήσουν το παιδί στο να ανακαλύψει τη μουσική (Σύστημα Orff,Kodaly,Dalcroze).

Στόχος των πρωτότυπων αυτών μουσικών εκπαιδευτικών ταξιδιών είναι να συνδυαστεί η κίνηση και ο λόγος με τη βοήθεια χρωμάτων,εικόνων,δραματοποιημένων ιστοριών.Οι γνώσεις εμπεδώνονται πιο καλά ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσεται στα παιδιά το θάρρος,η διάθεση πρωτοβουλίας,η φαντασία και η δημιουργικότητα. Ο κύκλος των μαθημάτων θα βοηθήσει τα παιδιά να επιλέξουν το μουσικό όργανο με το οποίο θα θελήσουν να ασχοληθούν στο μέλλον.

Τα μαθήματα αφορούν σε παιδιά από 2,5 έως 7 ετών.

Υπεύθυνη τμήματος: Φωτεινή Καρακυριάκου-Χρυσανθάκη

Δωρεάν Δοκιμαστικό Μάθημα

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλ.2102530080 και 2102856196

Χαλκηδόνιο Ωδείο

1.Δεκελείας 71 & Σ.Σταματιάδη 2 Ν.Φιλαδέλφεια 2102530080

2.Σολωμού 56 Μεταμόρφωση 2102856196


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter