Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Παιδιά, βάλτε τους σκούφους και φύγαμε για δημιουργική μαγειρική!

Παιδιά, βάλτε τους σκούφους και φύγαμε για δημιουργική μαγειρική!

Paidiko-flyer-02 aΕργαστήρι δημιουργικής μαγειρικής για παιδιά από 2,5 ετών έως 10 ετών διοργανώνει το mama's taper στο χώρο του, κάθε Σάββατο του Ιούνη και του Ιούλη από τις 11:00 -13:00.
Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζωντανεύουν έναν απίστευτο ήρωα από φαγητό, τον οποίο μετά θα μπορούν να το απολαύσουν. Παράλληλα οι γονείς θα χαλαρώνουν γευόμενοι τη σπιτική λεμονάδα που θα τους προσφέρεται από τα χεράκια του mama's taper.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι αφενός να μάθουν τα παιδιά να φτιάχνουν υγιεινά και διασκεδαστικά σνακ με υλικά που βρίσκουν στο ψυγείο της μαμάς και να μην καταφεύγουν σε έτοιμα και προκατασκευασμένα προϊόντα. Αφετέρου να δοθεί η ευκαιρία στους γονείς να ξεκουραστούν για λίγο από το καθημερινό και επιβαρυμένο πρόγραμμα τους, απολαμβάνοντας το ρόφημα τους και γνωρίζοντας από κοντά την ομάδα της mama's taper.

Ημέρα : Κάθε Σάββατο Ιούνη και Ιούλη
Ώρα: 11:00-13:00
Διάρκεια: 20 λεπτά

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.: 2310 242.524 (Κα Ζωή Χατζηγιαννάκη)

mama's taper
Γρ. Ζαλίκη 7, (πίσω από το παλιό Δημαρχείο) Θεσσαλονίκη
2310 242.524


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.