Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Παιδιά, ζωγραφίστε τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της Γερμανικής Πρεσβείας και κερδίστε ταξίδι στο Μόναχο για να δείτε τον Καρυοθραύστη

Παιδιά, ζωγραφίστε τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της Γερμανικής Πρεσβείας και κερδίστε ταξίδι στο Μόναχο για να δείτε τον Καρυοθραύστη

Η Γερμανική Πρεσβεία, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Πρεσβείας. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών. Η κάρτα που θα διακριθεί στο διαγωνισμό θα ταξιδέψει με τη σφραγίδα της Πρεσβείας, είτε ταχυδρομικά, είτε ως e-card σε πολλούς παραλήπτες για να μεταφέρει τις πιο όμορφες ευχές της χρονιάς. Επιπλέον ο νικητής θα ταξιδέψει για 5 ημέρες στο Χριστουγεννιάτικο Μόναχο και θα παρακολουθήσει από κοντά την κλασική παράσταση του «Καρυοθραύστη».

Πώς θα πάρετε μέρος;

Ακολουθώντας τα εξής βήματα:

Το θέμα του διαγωνισμού είναι «τα γλυκά των Χριστουγέννων». Το έργο θα πρέπει να σχεδιαστεί σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν πρέπει όμως να περιλαμβάνει γράμματα ή άλλα στοιχεία (π.χ. ονόματα, ευχές, λέξεις) Η επιλογή των υλικών ή της τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ, κ.ά) είναι ελεύθερη. Θα στείλετε το έργο σας (σε «σκαναρισμένη» μορφή ή φωτογραφία) στην ηλεκτρονική διεύθυνση gmail%27%com,pr%27%100%27%athen μέχρι την Παρασκευή 4/12/2015 και ώρα 11 πμ.

Στην υποβολή του έργου συμπεριλάβετε: ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση τηλέφωνο και e-mail γονέα/κηδεμόνα. Ισχύει μία συμμετοχή ανά διαγωνιζόμενο.

ΝΙΚΗΤΕΣ και ΒΡΑΒΕΙΑ

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Τετάρτη 09.12.2015 και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Πρεσβείας καθώς και στις ιστοσελίδες www.athinoramatravel.gr & www.athinorama.gr.

ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο Βραβείο: Ένα 4ήμερο ταξίδι από τις 18 έως 22 Δεκεμβρίου 2015 του/της νικητή/τριας με τον γονέα ή κηδεμόνα του στο Μόναχο (περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα Μόναχο μετ’επιστροφής και ξενοδοχείο με πρωινό για 4 νύχτες και 2 εισιτήρια για την παράσταση „ο Καρυοθραύστης“ προσφορά της Lufthansa και της Πρεσβείας αντίστοιχα).

Βραβεία 2-5: Υπέροχα Μουσικά κουτιά

Βραβεία: 6-10: Δωροεπιταγές αξίας 15€ από το βιβλιοπωλείο Notos Βοοks στην Αθήνα. Ισχύoυν για αγορές από το κατάστημα ή το διαδικτυακό κατάστημα μέχρι τις 31.12.2015

Βραβεία 11-15: Συσκευασίες γερμανικών γλυκισμάτων.

Βραβεία 16-20: Ομπρέλες ή ποδοσφαιρικές μπάλες προσφορά της εταιρίας Haribo.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.