Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Παιδική Ακαδημία Στίβου - Ο υγιής τρόπος άθλησης για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών

Παιδική Ακαδημία Στίβου - Ο υγιής τρόπος άθλησης για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών

Με στόχο όχι μόνο την ενθάρρυνση των παιδιών να είναι περισσότερο σωματικά δραστήρια αλλά να εκτιμήσουν τη σωματική δραστηριότητα, η νέα παιδική ακαδημία στίβουTigersrun παρέχει ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για το σύγχρονο παιδί.

n_tigersrun_2-01
Στόχος της είναι να βοηθήσει τους γονείς να ορίσουν ως προτεραιότητα την σωματική δραστηριότητα των παιδιών τους και να συνειδητοποιήσουν την συμβολή της στη δημιουργία μιας υγιούς προσωπικότητας. Να βοηθήσει στην πρόληψη και την καταπολέμηση των σύγχρονων παιδικών επιδημιών της παχυσαρκίας, του διαβήτη και του άγχους, καθώς επίσης και στην ανάπτυξη αθλητικών δεξιοτήτων που μπορούν να δημιουργήσουν αθλητές που θα διαπρέψουν σε όποιο άθλημα ακολουθήσουν.

n_tigersrun_3-01
Μέσω ενός καινοτόμου προγράμματος που συνδυάζει παιχνίδι και αθλητικές δραστηριότητες , τα παιδιά ηλικίας 4-12 ετών μυούνται στα βασικά αγωνίσματα του στίβου όπως το τρέξιμο, τα άλματα και οι ρίψεις.
Οι προπονητές των TIGERSRUN είναι καθηγητές Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι στο αντικείμενο που διδάσκουν, με πολυετή ενασχόληση τους με τον αθλητισμό και πολλαπλές διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο.

n_tigersrun_4-01

Οι εγκαταστάσεις της Ακαδημίας είναι στο Δήμο Αμαρουσίου ( Ο.Α.Κ.Α), στο Δήμο Κηφισιάς ( Ζηρίνειο Στάδιο) και στο Δήμο Γλυφάδας.

n_tigersrun_5-02


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.