Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης με δράσεις και πρόγραμμα αφιερωμένο στη γιορτή της μητέρας (από 4/5)

Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης με δράσεις και πρόγραμμα αφιερωμένο στη γιορτή της μητέρας (από 4/5)

IMG_6332Το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης αναμένεται να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους με ενδιαφέρουσες δράσεις, όπως αφήγηση παραμυθιού, κατασκευές, ζωγραφική, αλλά και μ’ένα άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα, αφιερωμένο στη γιορτή της μητέρας, στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν το παιχνίδι και το τραγούδι.

04-05-2014 Κυριακή στο Μουσείο (10.00-11.30):
Το Μικρό Παοκτσάκι - και ο Μεγάλος ΠΑΟΚ
Ένα παραμύθι για μικρά και …μεγάλα Παοκτσάκια

Συγγραφέας: Τριαντάφυλλος Πετκανόπουλος, δημοσιογράφος

Το παραμύθι παρουσιάζει μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού τη μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια του ΠAOK να προοδεύσει, να καθιερωθεί και να γίνει πρωταθλητής.
Τον ήρωα του παραμυθιού, το «Μικρό Παοκτσάκι» το πηγαίνει ο πατέρας του για πρώτη φορά στην Τούμπα το 1966, συγκλονίζεται από τη γήπεδο, τον κόσμο και την ομάδα που νίκησε και δίνει όρκο να μην χάνει αγώνα όταν θα μεγαλώσει.

Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

giorth_miteras10-05-2014 Σάββατο (12.00-16.00):
«Μανούλες του κόσμου, Μανούλα σ’αγαπώ!»

Το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στη Μητέρα. Τα παιδιά παίζουν με τη φαντασία  και γεμίζουν συναισθήματα  την παιδική ψυχή .
Οι μικροί μας φίλοι φτιάχνουν για τη μητέρα με πολύ αγάπη όμορφα δώρα και της τα χαρίζουν μαζί με τις ευχές τους.

11-05-2014 Κυριακή στο Μουσείο (11.00-13.00):
«Μια καρδιά για την μαμά»
<<Έχω ένα φιλάκι, αχ που να το αφήσω; έλα μητερούλα να σου το χαρίσω>>
Μανούλες και παιδιά μοιραζόμαστε αυτή τη μέρα την αγάπη μας παίζοντας, τραγουδώντας και φτιάχνοντας δωράκια για  να δείξουμε πόσο μοναδικοί είμαστε ο  ένας για τον άλλον!!!

18-05-2014 &  25-05-2014    Κλειστά λόγω εκλογών

31-05-2014  Σάββατο (12.00-16.00) :
«Αρμενίζοντας στη Μεσόγειο!!!»
Κάθε καράβι  ένα παιδί από μια Χώρα Μακρινή!!! Ευρώπη, Ασία, Αφρική στήνουν χαρούμενη γιορτή!!! Με καράβια και παιδιά  απ’ όλες τις χώρες της Μεσογείου φτιάχνουμε ένα πολύχρωμο ανθρώπινο μωσαϊκό με ζωγραφιές και έξυπνες κατασκευές!!!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.