Αρχική Infokids Υγεία Παιδικός καρκίνος - Ποια τα αισιόδοξα μηνύματα

Παιδικός καρκίνος - Ποια τα αισιόδοξα μηνύματα

slider-img2

Με την ευκαιρία της χτεσινής ημέρας θεωρούμε απαραίτητο να προβάλουμε τρία αισιόδοξα δεδομένα:

1. Η μεγάλη πλειοψηφία των παιδιών που προσβάλλονται από νεοπλασματικές ασθένειες θεραπεύεται πλήρως,

2. Το επιστημονικό προσωπικό και σε πολλές περιπτώσεις η αναγκαία υλικο-τεχνική υποδομή της χώρας μας βρίσκονται σε καλό επίπεδο, γεγονός που εξασφαλίζει στα Ελληνόπουλα την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη περίθαλψη και
3. Αρκετοί σύλλογοι δραστηριοποιούνται για να στηρίξουν τα παιδιά και τους γονείς τους και αυτό το κάνουν με μεγάλη επιτυχία, δείχνοντας ακόμα μία φορά πως όταν οι πολίτες ενεργοποιούνται, μπορούν να προσφέρουν σημαντικό έργο.

Ως Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του παραρτήματος μας στις Αχαρνές να δημιουργήσει ένα Κέντρο Υποστήριξης της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου, συνεργαζόμενοι με όλους τους φορείς, με κύριο επίκεντρο την Ελληνική περιφέρεια.

Πηγή: http://www.cancer-society.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter