Παιδόφιλος πιάστηκε στα πράσα από λουόμενους σε παραλία της Αρτέμιδας – Παρόμοιο κρούσμα και σε παραλία του Μαραθώνα

paralia2Με το κινητό του βιντεοσκοπούσε και φωτογράφιζε παιδάκια ένας 38χρονος κάτοικος Αγίας Παρασκευής σε παραλία της Αρτέμιδας. Όμως η κατάσταση ξεκαθάρισε πολύ γρήγορα, καθώς ο 37χρονος αφού τράβηξε τις φωτογραφίες που ήθελε, απομακρύνθηκε λίγα μέτρα από την παραλία, και άρχισε να αυνανίζεται πίσω από έναν θάμνο, κοιτώντας παράλληλα το υλικό που είχε στο κινητό του τηλέφωνο!

Γονείς που βρίσκονταν στην παραλία κατάλαβαν τι συνέβαινε πίσω από το θάμνο, λίγα μόλις μέτρα από το σημείο που έπαιζαν τα παιδιά τους και αμέσως ειδοποίησαν την Άμεση Δράση. Μέσα σε λίγα λεπτά στην πλαζ της Αρτέμιδας έφθασε μια ομάδα μοτοσικλετιστών τις ΔΙΑΣ, και εντόπισαν τον 37χρονο επιδειξία να αυνανίζεται, σε κοινή θέα! Όπως αναφέρει το Newsit.gr Αμέσως τον ακινητοποίησαν, του σήκωσαν το παντελόνι και του πέρασαν χειροπέδες, αναγκάζοντας τον να καθίσει μέχρι να φθάσει περιπολικό, ώστε να μεταφερθεί στο Αστυνομικό Τμήμα. Πράγματι, ο 37χρονος που κατά το παρελθόν εργαζόταν σε παραλιακά καταστήματα τις περιοχής, μεταφέρθηκε στο Α/Τ Αρτέμιδας, όπου οι αστυνομικοί ερευνώντας το κινητό του τηλέφωνο, εντόπισαν το υλικό που είχε τραβήξει και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του.

Στο μεταξύ χθες το απόγευμα σε παραλία του Μαραθώνα συνελήφθησαν δυο Πακιστανοί, οι οποίοι τραβούσαν φωτογραφίες ανήλικα παιδιά που έπαιζαν στην παραλία. Οδηγήθηκαν στο τοπικό Τμήμα όπου οι γονείς ζήτησαν να σβηστούν οι φωτογραφίες των παιδιών τους και δήλωσαν πως δεν επιθυμούν τη δίωξη των δυο αλλοδαπών.