Αρχική Infokids Υγεία Παίδων ΜΗΤΕΡΑ: Εξετάσεις σε προνομιακές τιμές για άθληση με ασφάλεια!

Παίδων ΜΗΤΕΡΑ: Εξετάσεις σε προνομιακές τιμές για άθληση με ασφάλεια!

thumbnail

Στο βρισκόμαστε στο κατώφλι ήδη της νέας σχολικής χρονιάς και ένα βασικό μέλημα των γονιών είναι η διεξαγωγή ιατρικών εξετάσεων που χρειάζονται τα παιδιά είτε για το σχολείο είτε για τις εξωσχολικές αθλητικές δραστηριότητες. Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τo Παίδων ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, στέκεται για ακόμη μία χρονιά δίπλα στο μαθητή και την οικογένεια, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα ιατρικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές, για άθληση με ασφάλεια.  

1. Βασικό πακέτο άθλησης με 50€: Περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση, ΗΚΓ, triplex καρδιάς και οφθαλμολογική εξέταση.

2. Πλήρες πακέτο άθλησης με 70€: Περιλαμβάνει καρδιολογική εξέταση, ΗΚΓ, triplex καρδιάς, οφθαλμολογική εξέταση και εξετάσεις αίματος (γενική αίματος, γενική ούρων, σίδηρος, φερριτίνη, σάκχαρο, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για ραντεβού στα τηλέφωνα: 210 6869 788 και 210 6869 360.

Και επειδή η ανάπτυξη του παιδιού είναι μια δυναμική και πολυπαραγοντική διαδικασία που απασχολεί και προβληματίζει συχνά τους γονείς, παρέχεται η δυνατότητα εκτίμησης ανάπτυξης του παιδιού από ενδοκρινολόγο στην προνομιακή τιμή των 80€ καθώς και ελέγχου παχυσαρκίας με 120€ (περιλαμβάνει εξέταση από ενδοκρινολόγο, διαιτολόγο και ψυχολόγο). Η έγκαιρη ανίχνευση και πρώιμη παρέμβαση οδηγεί πολλές φορές σε πολύ καλά αποτελέσματα, μείωση του άγχους τόσο της οικογένειας αλλά και του παιδιού, ενώ βοηθά ταυτόχρονα στην διαπίστωση και στη χρήση όλων των δυνατοτήτων του παιδιού, τόσο σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο όσο και σε γνωστικό.

Για τις δύο παραπάνω εξετάσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 210 6869 563 – 564. Τα πακέτα εξετάσεων αφορούν παιδιά ηλικίας έως 16 ετών και ισχύουν κατόπιν ραντεβού, έως 31 Οκτωβρίου 2015.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΜΗΤΕΡΑ κ. Διονύσης Παπαθεοδώρου σχολιάζοντας την πρωτοβουλία αυτή, τόνισε: «Στο δύσκολο “ταξίδι” που ξεκινούν οι μαθητές, το πιο πολύτιμο εφόδιο είναι η υγεία τους, την οποία οφείλουμε να διαφυλάττουμε με κάθε μέσο. Η πρόληψη άλλωστε είναι και η πιο αποτελεσματική θεραπεία. Για το λόγο αυτό το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, θέτει για άλλη μια φορά ψηλά τον πήχη της υγείας και εύχεται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά στους μαθητές».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.