Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Παιδότοπος... φύλαξης και παροχής δραστηριοτήτων

Παιδότοπος... φύλαξης και παροχής δραστηριοτήτων

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ 1

Πρόκειται για έναν  παιδότοπο που βρίσκεται στην Ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης και φιλοξενείται, στις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου «Hondos Center Apollonia Politia». Καθημερινά υποδέχεται παιδιά ηλικίας από 2 έως 8 ετών, προκειμένου να τα ψυχαγωγήσει, να τα απασχολήσει δημιουργικά καθώς  και να τα μυήσει στον μαγικό  χώρο του αθλητισμού. Η φύλαξη στον παιδότοπο, μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 3 ώρες, στην περίπτωση που οι γονείς – συνοδοί επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ανενόχλητοι, τις αγορές τους, στο εμπορικό κέντρο.

Απαραίτητη όμως, προυπόθεση είναι να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν στην παιδαγωγό, το ειδικό έντυπο φύλαξης παιδιών. Ακόμη, οι γονείς, έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν  με ηρεμία  τον καφέ τους και παράλληλα να παρακολουθούν τα παιδιά τους, την ώρα που εκείνα παίζουν, καθώς η  καφετερία, βρίσκεται στον ίδιο όροφο.
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ 2
Ο χώρος του παιδότοπου, γίνεται αμέσως οικείος, λόγω των πολλών παιχνιδιών που διαθέτει. Κάθε παιχνίδι, όπως παλοπισίνα, τραμπαλίτσες, αυτοκινητάκια, τσουλήθρα, σπιτάκι, συνθέτει το σκηνικό του παιδότοπου και αποτελεί για τα παιδιά,  μια στάση εξερεύνησης. Για το λόγο αυτό, στα άμεσα σχέδια του παιδότοπου, είναι να προσθεθούν και 2 μικρά φουσκωτά.
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ 3
Πέρα όμως από το παιχνίδια, σημαντικό ρόλο για τον παιδότοπο, παίζει και το καλλιτεχνικό εργαστήρι, το οποίο θα ξεκινήσει στη 1 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις αρχές Μαϊου. Θα λειτουργεί χωρίς χρέωση, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18.00-20.00 και το Σάββατο από τις 11.00 έως τις 15.00. Στο καλλιτεχνικό εργαστήρι, τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά με δραστηριότητες, όπως  τη ζωγραφική, τη χειροτεχνία καθώς και να απολαύσουν το θέατρο σκιών.  Επιπλέον, ο παιδότοπος, ωθεί τα παιδιά να σχοληθούν με τον αθλητισμό, καθώς συνεργάζεται με την prschool, αρμόδια σχολή για το σκοπό αυτό. Ο παιδότοπος, θα  παραχωρήσει στη σχολή αυτή το χώρο του, από τις 15 Οκτωβρίου μέχρι το τέλος του Μαϊίου, για την διδασκαλία αθλημάτων, όπως μπάσκετ, τέννις, στίβος, ενόργανη κ.ά. Τα μαθήματα θα γίνονται με τον κατάλληλο εξοπλισμό της prschool, 3 φορές την εβδομάδα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, 18.00-20.00 και  θα υπάρχει χρέωση.
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ 4
Ο παιδότοπος μπορεί να  δεχτεί ταυτόχρονα μέχρι και 30 παιδιά, ενώ   στο χώρο εργάζονται 2 έως 5 παιδαγωγοί, ανάλογα με την ημέρα και την ώρα.
Λειτουργεί  καθημερινά, από τις  9.30 πμ μέχρι τις  9.00 μμ,και το  Σάββατο από τις  9.30πμ  μέχρι τις  8.00 μμ.
Η είσοδος  στοιχίζει 3,50 €. Υπεύθυνος είναι ο Αναστάσιος Φουντούκης.  (6982.335452).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.