Αρχική Νέα Παιχνίδι, δημιουργικότητα και μάθηση συναντιούνται τα Χριστούγεννα στις παιδικές χαρές της Αθήνας

Παιχνίδι, δημιουργικότητα και μάθηση συναντιούνται τα Χριστούγεννα στις παιδικές χαρές της Αθήνας

paidiki-xara-bigΣτις παιδικές χαρές της Αθήνας ταξιδεύει την περίοδο των Χριστουγέννων από 20 Δεκεμβρίου , η παιδαγωγική ομάδα «Μικρές Ιστορίες» για να δημιουργήσει μαζί με τα παιδιά τον ιδανικό χώρο παιχνιδιού και χαράς! Πέντε ημέρες παιχνιδιού και μάθησης, σε πέντε διαφορετικές γειτονιές, για όλα τα παιδιά της πόλης!

Τι θα συνέβαινε αν μια κούνια άλλαζε σχήμα; Πόσοι τρόποι υπάρχουν για να παίξεις με μια τσουλήθρα; Πόσους κύκλους και πόσες γραμμές μπορείς να ανακαλύψεις επάνω σε μια τραμπάλα;

Μετά τις περιοχές του Κουκακίου και του Νέου Κόσμου, οι «Μικρές Ιστορίες» επισκέπτονται τις παιδικές χαρές στα Κάτω Πετράλωνα, τα Κάτω Πατήσια, τη Ριζούπολη, το Πολύγωνο και το Γουδί, και προσκαλούν τα παιδιά της κάθε γειτονιάς να συμμετάσχουν στο εργαστήριο «Όταν ένας κύκλος συνάντησε μια..γραμμή!», ένα εικαστικό εργαστήριο με τεχνικές θεατρικού παιχνιδιού.

10855104_1522097004711400_2578616926177039196_o

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου
Παιδική χαρά Αγ. Αικατερίνης, Κάτω Πετράλωνα

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου
Παιδική χαρά Οδ. Παρασκευοπούλου, Κάτω Πατήσια

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου
Παιδική χαρά Θέρμιδας, Ριζούπολη

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου
Παιδική χαρά Λόφου Γιαλούρου, Πολύγωνο

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου
Παιδική χαρά Αγίου Θωμά, Γουδί


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.